Spider-Man: Δεν φεύγει από το MCU - Τα βρήκαν Sony και Disney
News

Spider-Man: Δεν φεύγει από το MCU – Τα βρήκαν Sony και Disney

Έναν μήνα και κάτι μέρες κράτησε το διαζύγιο της Disney με τη Sony για τα δικαιώματα του Spider-Man, αφού τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο χαρακτήρας θα παραμείνει στο MCU όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

H διαφωνία είχε προκύψει φυσικά στο οικονομικό σκέλος, όμως τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και μάλιστα η τρίτη ταινία του Spider-Man με τον Tom Holland στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2021. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει και εμφάνιση του χαρακτήρα σε ακόμα μία ταινία του MCU, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποια θα είναι αυτή.

Δεν υπάρχει ακόμα πληροφορία για τα οικονομικά αφού το ρεπορτάζ είναι πολύ φρέσκο, όμως ξέρουμε ότι ο Kevin Feige θα είναι ξανά στην παραγωγή της ταινίας μαζί με την Amy Pascal από την πλευρά της Sony.

«Είμαι ενθουσιασμένος που το ταξίδι του Spider-Man στο MCU θα συνεχιστεί και εγώ μαζί όλους στα Marvel Studios είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον χαρακτήρα. O Spider-Man είναι ένας δυνατός χαρακτήρας που η ιστορία του αφορά όλες τις ηλικίες και το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι επίσης ο μοναδικός ήρωας με τη δύναμη να περνάει ανάμεσα από διάφορους κινηματογραφικούς κόσμους, έτσι την ώρα που η Sony συνεχίζει να φτιάχνει το δικό της σύμπαν ποτέ δεν ξέρεις τι εκπλήξεις μπορεί να φέρει το μέλλον» δήλωσε ο Kevin Feige με την τελευταία ατάκα να αφορά το προφανές. Ότι θα δούμε δηλαδή τον Spider-Man λογικά και στην ταινία του Venom.

Η νέα ταινία προστίθεται λοιπόν στην 4η φάση του MCU με τη Marvel να κρατάει στα «χωράφια» έναν από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες όλων των εποχών, ενώ και η Sony ξέρει ότι αυτή η συνεργασία μόνο σε καλό μπορεί να της βγει, αφού το Far From Home του Ιουλίου έγινε η πιο εμπορική ταινία στην ιστορία του στούντιο.

Έτσι πανηγύρισε ο Tom Holland την παραμονή του στο MCU

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ