Μην είσαι μαλάκας: Μην πετάς μπουκάλια στις συναυλίες
News

Μην είσαι μαλάκας: Μην πετάς μπουκάλια στις συναυλίες

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Την Παρασκευή ζήσαμε άλλη μία εξαιρετική βραδιά του Release Athens, με τους Cypress Hill να οδηγούν το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Όλοι πέρασαν καλά. Οι μοναδικοί που ίσως να μην έχουν και την καλύτερη ανάμνηση από αυτή τη τρομερή συναυλία, είναι αυτοί που άθελα τους βρέθηκαν στον χώρο προσγείωσης των μπουκαλιών που εκσφενδονίστηκαν σε πολλές περιπτώσεις, από κάποιους που είχαν πάρει θέση πιο πίσω.

Οι άνθρωποι της διοργάνωσης έκαναν για μία ακόμα φορά καλά τη δουλειά τους, έτσι από την είσοδο δεν πέρναγαν μπουκάλια με καπάκια, ενώ φυσικά και στα μπαρ τα νερά τα παίρνεις ανοιχτά. Αναγκαστικά όμως καταγράφουμε τη συμπεριφορά κάποιων να πετούν μπροστά τα σχεδόν γεμάτα μπουκάλια τους, γιατί από ένα σημείο και μετά έγινε άβολο και την ώρα που το μπουκάλι βρισκόταν στον αέρα σκεφτόμασταν «μακάρι να μην βρει κανένα κεφάλι».

Για αυτό λοιπόν, φίλε μαλάκα, γιατί μαλάκας είσαι και δεν υπάρχει καμία άλλη λέξη να σε περιγράψει. Σκέψου την επόμενη φορά που θα θες να πετάξεις το μπουκάλι, ότι μπορεί να βρεθείς και εσύ σε παρόμοια θέση κάποια στιγμή. Να το φας στο κεφάλι δηλαδή. Και δεν θα σου αρέσει. Μπορεί να είναι κάποιος φίλος σου, κάποιος γνωστός σου, η κοπέλα σου.

Θες να εκτονωθείς; Χόρεψε, τρέξε, μπες στο mosh pit, πήδα πάνω-κάτω, φώναξε με όλες σου τις δυνάμεις, τραγούδα μέχρι να νιώσεις ότι έχει κλείσει η φωνή σου, κάνε όλα αυτά μαζί. Σε καμία περίπτωση όμως ΜΗΝ πετάς πράγματα μπροστά γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά σε κάποιον. Την επόμενη φορά που θα σου έρθει να το κάνεις, σκέψου το λίγο πριν και απλά ΜΗΝ το κάνεις. Μην γίνεσαι μαλάκας. Αν ο φίλος σου που έχετε πάει μαζί θέλει να το κάνει, προσπάθησε να τον πείσεις να μην το κάνει. Δεν είναι cool, μαλακία είναι.

Τώρα αν για να εκτονωθείς πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις μπουκάλι, υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Μπορείς να το βάλεις κάπου. Ξέρεις πολύ καλά που.

Να περνάτε όλοι καλά στα live που έχουμε μπροστά μας και προσοχή στους μαλάκες. Είναι ανάμεσα μας.

Αυτό ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα του Roxx 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ