Τρελό κάστινγκ εχθρών για τη νέα ταινία του Batman!
News

Τρελό κάστινγκ εχθρών για τη νέα ταινία του Batman!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Περίπου δύο χρόνια μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του νέου Batman και σιγά σιγά αρχίζουμε να μαθαίνουμε τα πρώτα στοιχεία του πρότζεκτ.

Θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Ρόμπερτ Πάτινσον αν και ακόμα δεν υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση από τη Warner Bros, όμως δύσκολα θα αλλάξει αυτή η απόφαση. Από εκεί και πέρα ακουγόταν έντονα ότι το σενάριο που ολοκληρώνει αυτή την εποχή ο Ματ Ριβς (θα είναι και στη σκηνοθεσία) θα περιλαμβάνει τον Penguin και την Catwoman, αλλά σύμφωνα με νέες πληροφορίες το μέτωπο των… εχθρών του μασκοφόρου μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Τα site DiscussingFilm και The GWW που συνήθως έχουν έγκυρο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αυτή την εποχή γίνεται κάστινγκ για άλλους τέσσερις ρόλους κακών! Αυτοί είναι οι The Riddler, Firefly, Mad Hatter και Two-Face και όπως καταλαβαίνετε η ιστορία απλώνεται πάρα μα πάρα πολύ.

Φυσικά δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα εμφανιστούν όλοι αυτοί, αλλά μια τέτοια κίνηση δείχνει ότι ίσως να πηγαίνουμε προς μία ιστορία που θα μοιάζει με το The Long Halloween. Το κόμικ του 1997 έφερε τον Batman σε ρόλο ερευνητή ενός μυστηρίου και από τις σελίδες πέρασαν μερικοί από τους μεγαλύτερους εχθρούς του.

Ο Ματ Ριβς έχει πει ότι θέλει η ταινία να μας μεταφέρει την προσωπικότητα-ντετέκτιβ του Batman και φυσικά θα τον δούμε σε πιο νεαρή ηλικία από ότι τον έχουμε συνηθίσει.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: