Η Disney είναι και επίσημα το αφεντικό της Fox και ενώνει όλους τους χαρακτήρες της Marvel
News

Η Disney είναι και επίσημα το αφεντικό της Fox και ενώνει όλους τους χαρακτήρες της Marvel

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ήταν μια συμφωνία που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2017 όμως πέρασε πολλά εμπόδια μέχρι να ολοκληρωθεί.

Η Disney είχε προσφέρει κάτι πάρα πάνω από 50 δισ. δολάρια για την αγορά της  Fox, όμως στα μέσα του 2018 μπήκε στο παιχνίδι η Comcast προσφέροντας παραπάνω χρήματα. Η Disney ανέβασε την προσφορά της στα 71.3 δισεκατομμύρια δολάρια και τον Ιούλιο που μας πέρασε η τελική προσφορά της έγινε αποδεκτή.

Από τότε και μέχρι χθες βρισκόταν σε εξέλιξη η γραφειοκρατική διαδικασία ελέγχων, όμως όπως ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα από το πρωί της Τετάρτης η Disney είναι πλέον το αφεντικό της Fox.

H Disney έχει πλέον στα χέρια της πολλά κινηματογραφικά στούντιο, τηλεοπτικά κανάλια στην Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά τα δικαιώματα για τους X-Men τoν Deadpool και τους Fantastic 4, που μπορούν να ενωθούν με το υπόλοιπο σύμπαν της Marvel. Στη συμφωνία περιλαμβάνονται επίσης τα δικαιώματα για την αρχική τριλογία του Star Wars, και τα franchise του Alien και του Avatar!

Ο Ryan Reynolds ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στην ολοκλήρωση της συμφωνία ποστάροντας μία φωτογραφία του Deadpool με αυτιά του Μίκι.

Μετά λοιπόν το Endgame των Avengers το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αναμένεται να αποκτήσει νέα πνοή με όλους τους νέους χαρακτήρες που έχει στα χέρια της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ