Avengers: Δέκα βαρβάτες στιγμές από το trailer του Endgame
News

Avengers: Δέκα βαρβάτες στιγμές από το trailer του Endgame

H αγωνία για τους φανατικούς των Avengers είχε χτυπήσει κόκκινο όλες αυτές τις μέρες. Χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τη Marvel είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η κυκλοφορία του πρώτου trailer είναι κοντά, κυρίως επειδή πέρυσι τέτοιες ημέρες είχε γίνει το ίδιο με το Infinity War.

Τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής και χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, το trailer και κυκλοφόρησε από τότε επικρατεί ένας μικρός πανικός με τους «ειδικούς» να προσπαθούν να το ξεκοκαλίσουν για πληροφορίες και στοιχεία.

Ευτυχώς, το trailer μένει στα απολύτως βασικά, δεν ανοίγει τα χαρτιά των αδελφών Ρούσο και είναι μια πολύ καλή γεύση για την πιο πολυαναμενόμενη ταινία των τελευταίων χρόνων.

Αυτό που ακολουθεί είναι μία προσπάθεια να εστιάσουμε σε δέκα διαφορετικά πλάνα του trailer και να δούμε τι μπορούν να μας πουν.

Ο Τόνι Σταρκ αποδέχεται τη μοίρα του, αφού έχει ξεμείνει στο διάστημα χωρίς νερό και φαγητό εδώ και τέσσερις μέρες. Έτσι μέσω της σχεδόν κατεστραμμένης στολής του, προσπαθεί να στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στη Pepper Potts. Ποιος θα σώσει τον Iron Man από την άκρη του γαλαξία και θα τον μεταφέρει στη γη; Μήπως η Captain Marvel; Το trailer δεν δίνει (και πολύ καλά κάνει) κανένα απολύτως στοιχείο.


Αυτό που μαθαίνουμε πάντως είναι ότι ο Τόνι Σταρκ έχει φύγει από τον πλανήτη του Thanos χρησιμοποιώντας το διαστημόπλοιο των Guardians.


Όπως φαίνεται το ξεκίνημα της ταινίας θα είναι στενάχωρο, αφού ο μισός πληθυσμός του σύμπαντος έχει εξαφανιστεί. Οι Avengers έχουν αποτύχει και η θλίψη είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Captain America που έχει αποχωριστεί το μούσι του Infinity War. Αντίστοιχη παραδομένη έκφραση έχει σε ένα άλλο στιγμιότυπο ο Thor.


Πίσω στο αρχηγείο των Avengers ο Μπρους Μπάνερ και η Black Widow προσπαθούν να κάνουν μία καταγραφή των απωλειών. Πρώτη μούρη είναι ο Scott Lang αφού κανείς δεν ξέρει ότι είχε παγιδευθεί στην κβαντική σφαίρα την ώρα του decimation, ενώ αγνοείται και η Shuri, η μικρή αδελφή του Black Panther, που δεν είχαμε δει την τύχη της στο Infinity War.


Η Nebula ζει και θρηνεί και αυτή την απώλεια της Gamora, αφού πλέον μπορούμε να την κατατάσσουμε στους καλούς και είναι σχεδόν βέβαιο ότι βρίσκεται στο ίδιο διαστημόπλοιο με τον Iron Man.


Δεν βλέπουμε το πρόσωπο του Thanos όμως η στολή του είναι στημένη σαν σκιάχτρο ενώ το χέρι του ακουμπάει τις καλλιέργειες. Προφανώς το έχει ρίξει στην αγροτιά αφού δεν πιστεύει ότι θα γίνει κάτι που θα αλλάξει την καταστροφή που προκάλεσε.


Βρε καλώς τον! O Hawkeye επιστρέφει μετά την απουσία του στο Infinity War και επιβεβαιώνονται οι φήμες που τον ήθελαν να μεταμορφώνεται στον Ronin. Προφανώς και έχει χάσει την οικογένεια του από τον Thanos και η απώλεια είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.


Ο Captain America έχει ένα σχέδιο και το μοιράζεται με την Black Widow. Θέλει να πιστεύει ότι θα πετύχει γιατί αλλιώς -όπως λέει- δεν ξέρει τι θα κάνει.


Όλο αυτό τον καιρό περιμέναμε να μάθουμε τον τίτλο της επόμενης ταινίας και η Marvel τον κράτησε για το τέλος του trailer. Το Endgame ήταν από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες αφού ήταν ατάκα του Doctor Strange από το Infinity War. Και είναι τελικά και πολύ ταιριαστός τίτλος.


Μετά τη μαυρίλα του trailer έρχεται η μοναδική νότα αισιοδοξία. O Scott Lang έχει βγει από την κβαντική σφαίρα και φτάνει στο αρχηγείο των Avengers για να βρει τους υπόλοιπους.


Το Endgame των Avengers κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα τη Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ