H επόμενη ταινία των Avengers θα είναι τεράστια!
News

H επόμενη ταινία των Avengers θα είναι τεράστια!

Βαδίζουμε ολοταχώς προς το τέλος του 2018 και αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα για την επόμενη ταινία των Avengers.

Λογικά μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο trailer που θα μας ανακοινώσει επιτέλους και τον τίτλο της ταινίας και θα δούμε αν επιβεβαιώνεται η φήμη ότι θα ονομάζεται Annihilation.

Το Infinity War που βγήκε στις αίθουσες στα τέλη του Απρίλη έσπασε ταμεία σε ολόκληρο τον κόσμο και ήταν επίσης η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel με 149 λεπτά.

Αυτό το τελευταίο θα αλλάξει όπως όλα δείχνουν με το σίκουελ, αφού ο σκηνοθέτης Joe Russo, απαντώντας σε ερώτηση για την ταινία σε ένα ειδικό Q&A είπε ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει στα χέρια του ένα… Μπεν Χουρ!

«Η διάρκεια του Avengers 4 είναι αυτή τη στιγμή στις τρεις ώρες. Θα δούμε αν αυτό θα συνεχίσει να ισχύει» είπε ο σκηνοθέτης και έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία επεξεργασίας της ταινίας.

«Βρισκόμαστε στα μισά του μοντάζ και τώρα ξεκινάμε την διαδικασία των ειδικών εφέ. Υπάρχουν 3.000 σκηνές που χρειάζονται ειδικά εφέ και αυτή είναι μια μεγάλη και σύνθετη διαδικασία. Επίσης αυτή την εποχή ξεκινάμε και τη δουλειά με τον Alan Silvestri για το soundtrack». 

Φανταζόμαστε ότι δύσκολα θα μείνει η διάρκεια στα 180 λεπτά αλλά δεν θα πέσει και πολύ. Εκεί γύρω στα 160-165 λεπτά την υπολογίζουμε.

Θυμηθείτε τώρα την περιγραφή του trailer που είχε διαρρεύσει αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: