Επιστροφή-βόμβα στην επόμενη ταινία του Star Wars
News

Επιστροφή-βόμβα στην επόμενη ταινία του Star Wars

Μια τεράστια αποκάλυψη κάνει η αγγλική εφημερίδα Express, μόνο που είναι αδύνατον να επιβεβαιωθεί προς το παρόν. Έτσι το παρουσιάζουμε ως φήμη αλλά μπορείτε να το αντιμετωπίσετε και ως πιθανό spoiler.

Αφορά την τελευταία ταινία της νέας τριλογίας του Star Wars και μπορείτε να αποχωρήσετε άμεσα, αν δεν θέλετε να μάθετε ποια μεγάλη μορφή της σειράς (πιθανότατα) επιστρέφει.

Μία ανώνυμη πηγή αναφέρε στην εφημερίδα, ότι στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο JJ Abrams θα δούμε την επιστροφή του Ian McDiarmid στο ρόλο του Emperor Palpatine γία μία μικρή αλλά καθοριστική για την πορεία της πλοκής συμμετοχή.

«Με το φωτόσπαθο του διαλύει μία πόρτα σε έναν άγνωστο πλανήτη-ζούγκλα και μπαίνει σε μία κρύπτη. Στη συνέχεια τον βλέπουμε να κρατάει ένα τετράγωνο αντικείμενο που βγάζει μία προβολή σε ανθρώπινο μέγεθος του Emperor Palpatine. Το χέρι του Palpatine σηκώνεται και δείχνει τα σχέδια για κάτι που μοιάζει με όπλο».

Αυτή είναι η περιγραφή της σκηνής που κάνει η Express.

Τα γυρίσματα της ταινίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ η πρεμιέρα της έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο του 2019.

Αντιγράφουμε από το Star Wars Empire το «βιογραφικό» του Emperor Palpatine.

Ο Νταρθ Σίντιους ήταν ένας άνθρωπος ευαίσθητος στη δύναμη και Άρχοντας Σιθ ο οποίος υπήρξε ο τελευταίος Ανώτατος Καγκελάριος της Γαλαξιακής Δημοκρατίας, ο πρώτος Αυτοκράτορας της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας και ο τελευταίος αρχηγός των Σκοτεινών Αρχόντων των Σιθ υπό το νόμο του Νταρθ Μπέιν για την ύπαρξη δύο Σιθ σε κάθε εποχή. Εκπαιδεύτηκε στη σκοτεινή πλευρά απο το Σιθ Νταρθ Πλέγκιους. Ενώ ήταν ακόμη μαθητευόμενος, ο Σίντιους ανέλαβε τον δικό του μαθητή, στο πρόσωπο του Νταρθ Μολ και σκότωσε τον δάσκαλο του. Καθώς εκπαίδευε τον Μολ, ήρθε σε επικοινωνία με το Ντούκου, που ήταν ο Κόμης του Σερένο και μέλος του Τάγματος των Τζεντάι. Ο Σίντιους άρχισε στην δημόσια ζωή του να υποδύεται το μετριόφρονα γερουσιαστή Πάλπατιν, το οποίο ήταν το όνομα γέννησης του. Στη συνέχεια, εκμεταλλεύτηκε αυτό το πόστο αυτό για να διαμορφώσει τα δεδομένα όπως εκείνος ήθελε.

Ο Σίντιους οργάνωσε την εισβολή στο Νεμπού και χρησιμοποίησε αυτή τη πολιτική κρίση για να γίνει ο καγκελάριος της Δημοκρατίας, αφού ψηφίστηκε από την Γαλαξιακή Γερουσία. Με τον Μολ να χάνει από τους Τζεντάι και να εξαφανίζεται, ο Σίντιους έμεινε χωρίς μαθητή. Ο Ντούκου έφυγε από το τάγμα των Τζεντάι και ο Σίντιους του έδωσε το όνομα «Νταρθ Ταϊράνους» κάνοντας τον έτσι το νέο μαθητή του. Μαζί δημιούργησαν την Συνομοσπονδία των Ανεξάρτητων Συστημάτων για να ξεκινήσουν πόλεμο στο γαλαξία. Ως Καγκελάριος Πάλπατιν, ο Σίντιους πήρε έκτακτη εξουσία για να αντιμετωπίσει τους Αυτονομιστές και ίδρυσε τον Μέγα Στρατό της Δημοκρατίας, που ήταν ένας στρατός από κλώνους. Μυστικά οι Σιθ είχαν βάλει προγράμματα μέσα στους κλώνους, τα οποία θα τους έκαναν να σκοτώσουν τους Τζεντάι.

Στο τέλος του πολέμου, ο Σίντιους είχε συγκεντρώσει σχεδόν όλη την εξουσία και την χρησιμοποίησε για να στιγματίσει τους Τζεντάι ως προδότες και να δώσει την εκτελεστική Διαταγή 66 στους κλώνους, καταστρέφοντας έτσι το τάγμα των Τζεντάι. Σύντομα, ο Σίντιους μετέτρεψε την Δημοκρατία σε Αυτοκρατορία και πήρε τη θέση του Αυτοκράτορα. Συν τοις άλλοις ο Σίντιους παρέσυρε στη σκοτεινή πλευρά τον Τζεντάι Άνακιν Σκαϊγουόκερ, δίνοντας του το όνομα «Νταρθ Βέιντερ» και κάνοντας το μαθητή του, αφού ο Ντούκου είχε πεθάνει. Τα επόμενα χρόνια, ο Σίντιους είχε δώσει την καθημερινή διαχείριση σε ένα συμβούλιο και εκείνος προσπαθούσε να ανασχηματίσει όλο το γαλαξία με τη σκοτεινή πλευρά.

Παράλληλα, η Αυτοκρατορία είχε εξαπλωθεί στον γαλαξία και είχε χτίσει το Άστρο του Θανάτου, με το οποίο ήθελε να διατηρήσει την τάξη, αφού σχεδίαζε να το κάνει σύμβολο του φόβου. Παρόλα αυτά η Επαναστατική Συμμαχία ιδρύθηκε για να πάει κόντρα στην εξουσία του Σίντιους και ο Λουκ Σκαϊγουόκερ κατέστρεψε το Άστρο του Θανάτου. Ο Σίντιους διέταξε τον Βέιντερ να σκοτώσει ή να φέρει με το μέρος τους τον Λουκ Σκαϊγουόκερ (που ήταν γιος του Βέιντερ). Στη συνέχεια, ο μαθητής του έφερε τον Σκαϊγουόκερ μπροστά στον Σίντιους κατά τη διάρκεια της Μάχης του Έντορ. Εκεί, ο Σίντιους προσπάθησε να παρασύρει στη σκοτεινή πλευρά τον Σκαϊγουόκερ όπως είχε κάνει και με τον πατέρα του, όμως απέτυχε. Ο Σίντιους τον βασάνισε με αστραπές και ήταν έτοιμος να τον σκοτώσει, μέχρι που επενέβη ο Βέιντερ, ο οποίος άρπαξε τον Σίντιους και τον έριξε στον αντιδραστήρα, σκοτώνοντας τον. Αφού τραυματίστηκε θανάσιμα από τις αστραπές του δασκάλου του, ο Βέιντερ πέθανε αφού είχε προλάβει να λυτρωθεί και να ξαναγίνει ο Άνακιν Σκαϊγουόκερ. Παράλληλα, η Αυτοκρατορία είχε δεχτεί ένα σχεδόν τελειωτικό πλήγμα, αφού το δεύτερο Άστρο του Θανάτου καταστράφηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: