Αποκάλυψη που αλλάζει όλα όσα νομίζαμε για την επόμενη ταινία των Avengers
News

Αποκάλυψη που αλλάζει όλα όσα νομίζαμε για την επόμενη ταινία των Avengers

Κοντεύουν να συμπληρωθούν έξι μήνες από το Infinity War και φυσικά σιγά σιγά θα μπούμε στην αντίστροφη μέτρηση για το σίκουελ που αναμένεται τον Μάιο.

Τα συμπληρωματικά γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες με τον Κρις Εβανς να ανακοινώνει μέσω twitter ότι αυτή θα είναι η τελευταία ταινία που θα τον δούμε στο ρόλο του Captain America και φυσικά οι φήμες και οι θεωρίες για το τι θα συμβεί συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Μια γενική πεποίθηση που έχει προκύψει μετά το Infinity War είναι ότι οι Avengers που έχουν απομείνει θα προσπαθήσουν αμέσως να αντιστρέψουν τα όσα έκανε ο Thanos με τη βοήθεια της Captain Marvel που μπαίνει στο MCU τον Μάρτιο με την πρώτη της ταινία.

Τώρα, σύμφωνα με λογαριασμό στο twitter που κατα καιρούς βγάζει στη φόρα σημαντικές κινηματογραφικές πληροφορίες, θα πρέπει να αλλάξουμε την αρχική μας εντύπωση για το σίκουελ. Και αυτό γιατί η ταινία δεν θα συνεχίζεται αμέσως μετά τα γεγονότα του infinity war αλλά θα έχει χρονικό κενό πολλών ετών!

Όταν ένας ακόλουθος στο twitter τον ρώτησε πόσα χρόνια, η απάντηση του ήταν «πέντε».

Αν κάτι τέτοιο ισχύει φυσικά και αποτελεί πολύ μεγάλη υπόθεση αφού θα δούμε έναν κόσμο που έχει ζήσει με την εξαφάνιση του 50% του πληθυσμού για μία ολόκληρη πενταετία και σίγουρα θα έχει κάνει πολύ διαφορετικό το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Μαρκ Ραφάλο, με παιχνιδιάρικη διάθεση έκανε spoiler για τον τίτλο της επόμενης ταινίας στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον όμως έπεσε από πάνω ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΜΠΙΠ».

Μετά από επεξεργασία του ήχου, έγινε γνωστό ότι αυτό που είπε ο Ραφάλο ήταν The Last Avenger. To αν θα επιβεβαιωθεί θα το μάθουμε σύντομα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ