Το dvd του Infinity War αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την επόμενη ταινία των Avengers
News

Το dvd του Infinity War αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την επόμενη ταινία των Avengers

Σε λίγες ημέρες αναμένεται η κυκλοφορία του Infinity War σε streaming αλλά και DVD/ blu ray μορφή και φυσικά συνοδεύεται από μπόλικο υλικό.

Τα ερωτήματα που έχουμε βέβαια για την επόμενη ταινία είναι πολλά.

Θα καταφέρουν οι εναπομείναντες ήρωες να αναστρέψουν το κακό που έκανε ο Thanos; Είναι οριστικοί οι θάνατοι που προήλθαν από το χτύπημα των δαχτύλων του όταν πήρε στην κατοχή του όλα τα πετράδια; Τι γίνεται με αυτούς που σκοτώθηκαν νωρίτερα;

Μέσα στην κυκλοφορία λοιπόν υπάρχει ένα μικρό βίντεο που μιλάει για τα Infinity Stones και περιγράφει με μία πρόταση τις ιδιότητες τους.

-Space Stone: Travel across any dimension
-Time Stone: See the future, alter the past
-Reality Stone: Bend reality to your will
-Soul Stone: Control life and death
-Power Stone: Destroy anything in your path
-Mind Stone: Create and alter consciousness

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πετράδι της ψυχής, που όπως αναφέρεται μπορεί να ελέγξει την ζωή και τον θάνατο. Μία από τις επικρατέστερες θεωρίες για την επόμενη ταινία λέει ότι η αλλαγή σε όσα έγιναν θα γίνει εφικτή μέσω της soul stone, αλλά και το πετράδι του χρόνου που «μπορεί να αλλάξει το παρελθόν» δεν αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Πρόσφατα ο Jeo Russo είχε επιβεβαιώσει μία θεωρία  που ήθελε τη σκηνή με τον Thanos και τη  νεαρή Gamora αμέσως μετά τo χτύπημα των δαχτύλων του, να εξελίσσεται μέσα στη Soul Stone.

«Ναι, αφήνουμε να εννοηθεί ότι βρίσκεται μέσα στη soul stone. Όλα γύρω του είναι σε πορτοκαλί χρώμα και μετά το χτύπημα των δαχτύλων του έχει μία εμπειρία έξω από το σώμα του. Όταν μπαίνει μέσα βρίσκει τη νεότερη εκδοχή της Gamora και συζητά μαζί της».

Η επόμενη ταινία των Avengers κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2019. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ