Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος: «Οι Iron Maiden ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό, πώς ζητάμε προστασία του θεού από τις καταστροφές;»

Roxx |
Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος: «Οι Iron Maiden ατίμασαν τον Τίμιο Σταυρό, πώς ζητάμε προστασία του θεού από τις καταστροφές;» - Roxx.gr

Η χώρα είναι βυθισμένη σε τριήμερο εθνικό πένθος λόγω της ανείπωτης τραγωνίας από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και μετά το βλακώδες παραλήρημα του Αμβρόσιου που θεώρησε τον «άθεο» Τσίπρα ως αποδέκτη της οργής του θεού, ήρθε στην επιφάνεια μία δήλωση του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Δημοσιεύθηκε την Κυριακή στο προσωπικό του blog και με λίγα λόγια μας λέει ότι δεν μπορούμε να ζητάμε τη βοήθεια του θεού από καταστροφές όταν χειροκροτούμε τους Iron Maiden που μπροστά στα μάτια μας… ατίμασαν τον τίμιο σταυρό.

Ακολουθεί η δήλωση του και φυσικά τα συμπεράσματα δικά σας για τα μυαλά που κουβαλάει ο καθένας. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Αδελφοί μου, πως είναι δυνατόν να αναμένουμε την ευλογία, την σκέπη και την προστασία του Κυρίου και Θεού μας, από εθνικές και άλλες συμφορές που βρίσκουν την Ελλάδα, όταν ενώπιον τριάντα έξι χιλιάδων (36.000) Ελλήνων, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Iron Maiden», την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, ατίμασε τον Τίμιο Σταυρό πετώντας τον περιφρονητικά στο έδαφος, ενώ εκείνη την στιγμή οι Έλληνες αντί να του γυρίσουν την πλάτη, τον χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν.

Δοξάζουμε τον Κύριό μας, διότι είναι Θεός της Αγάπης. Δεν εκδικείται, δεν ανταποδίδει ποτέ κακό αντί κακού. Όταν όμως εμείς Του γυρίζουμε την πλάτη, Τον περιφρονούμε και με τον τρόπο μας Του ζητούμε να «αναχωρήσει» από την ζωή μας, την πόλη και την χώρα μας, τότε Εκείνος θλιμμένος αναχωρεί… Ξεχνούμε όμως ότι όταν φεύγει ο Χριστός, έρχεται δυστυχώς ο διάβολος που σκορπά τον θάνατο, την καταστροφή και πολλές άλλες συμφορές.

Παρακαλώ όλους σας να ζητήσουμε από τον Κύριό μας να επιστρέψει κοντά μας και ας γνωρίζουμε ότι έστω και αν είμαστε αμαρτωλοί Εκείνος θα επιστρέψει γιατί είναι Θεός Πατέρας, Θεός της Αγάπης και της συγχώρεσης. Επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι επιστρέφοντας ο Κύριος κοντά μας, θα μας παρέχει και πάλι την ευλογία και την προστασία Του, από τις καταστροφές που σκορπά μόνο ο διάβολος με τα όργανά του και όχι ο Θεός της Αγάπης.

Δείτε απόσπασμα από το βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής πετά περιφρονητικά τον Τίμιο Σταυρό.

Γέροντας Νεκτάριος

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ