Το μήνυμα του Anslemo για τον Vinnie Paul στην τελετή μνήμης
News

Το μήνυμα του Anslemo για τον Vinnie Paul στην τελετή μνήμης

Μετά την κηδεία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, το βράδυ της Κυριακής φίλοι και οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο Bomb Factory για μία τελετή στη μνήμη του Vinnie Paul.

Για τον 54χρονο ντράμερ που έφυγε από τη ζωή στις 22 Ιουνίου, μίλησαν πολλοί μουσικοί που βρέθηκαν στο χώρο, ενώ από μία οθόνη προβλήθηκαν μυνήματα ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών, όπως ο Corey Taylor και ο Randy Blythe.

Ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και ένα από τον Phil Anselmo που εκτός από μία φωτογραφία με ένα κερί σε ένδειξη πένθους (στο instagram) δεν είχε μιλήσει δημόσια.

«Vince, έχω πάντα αγάπη για σένα στην καρδιά μου. Αναπαύσου εν ειρήνη». Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Είναι γνωστό ότι η σχέση του Phil Anaselmo με τον Vinnie Paul ήταν ανύπαρκτη από την εποχή της διάλυσης των Pantera, ενώ μετά τη δολοφονία του Dimebag, ο αδελφός του είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για τις δηλώσεις που είχε κάνει λίγους μήνες πριν και θεωρούσε ότι είχαν ρίξει λάδι στη φωτιά.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Anselmo είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να ρίξει γέφυρες συμφιλίωσης, αλλά πάντα έπεφτε σε «τοίχο» αφού ο Vinnie ήταν κατηγορηματικός ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ