Οριστικό: Ο Γιοακίν Φίνιξ είναι ο νέος Joker!
News

Οριστικό: Ο Γιοακίν Φίνιξ είναι ο νέος Joker!

Λίγες ημέρες μετά τα νέα ότι αρχίζει η προετοιμασία για τη solo ταινία του Joker με τον Jared Leto στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ήρθαν στην επιφάνεια πολλά από τα πλάνα του νέου αφεντικού της DC Movies, Walter Hamada.

Σύμφωνα λοιπόν με εκτενές δημοσίευμα του Hollywood Reporter, ο Hamada δεν σχεδιάζει μακροχρόνια, αφού πιστεύει ότι αυτό μέχρι σήμερα έκανε κακό στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC αλλά κοιτάει αρχικά την επόμενη διετία και το πώς θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Να πούμε αρχικά  ότι η ταινία του Flash θα μπει σε παραγωγή από τις αρχές της επόμενης χρονιάς και πλέον θα έχει πιο light χαρακτήρα σε σχέση με το αρχικό πλάνο, με το στυλ της να φέρνει πολύ σε αυτό του Back to the Future, ενώ η τριλογία του Batman που ετοιμάζει ο Matt Reeves θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα έχει για πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ.

Στο θέμα του Joker ξανά και με δεδομένο ότι η ταινία του Leto προχωράει, οι περισσότεροι νόμιζαν ότι το πρότζεκτ που είχε ακουστεί με τον Γιοακίν Φίνιξ δεν είναι πλέον ενεργό. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Τα πράγματα όμως είναι εντελώς διαφορετικά αφού η ταινία όχι μόνο παραμένει στα σχέδια, αλλά ξεκινάει τα γυρίσματα της το φθινόπωρο με μπάτζετ 55 εκατομμυρίων δολαρίων.

Θα εξερευνήσει το παρελθόν του χαρακτήρα και την αποτυχημένη καριέρα του ως stand up κωμικός, ενώ ο Τοντ Φίλιπς θα είναι ο σκηνοθέτης. Η συγκεκριμένη ταινία λογικά δεν θα αποτελεί μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC και θα κυκλοφορήσει κάτω από άλλο μπάνερ που θα ονομαστεί DC Dark ή DC Black.

Και αυτή ίσως να είναι η ταινία που περιμένουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον προς το παρόν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: