Το επόμενο Avengers δεν θα αντιστρέψει όλα όσα έκανε ο Thanos
News

Το επόμενο Avengers δεν θα αντιστρέψει όλα όσα έκανε ο Thanos

Από τότε που έκανε πρεμιέρα το Infinity War των Avengers έχουν αρχίσει οι θεωρίες για το πως θα επιστρέψουν οι χαρακτήρες που έπεσαν θύματα του Thanos.

To γεγονός ότι οι περισσότεροι ήρωες που… χάθηκαν έχουν προγραμματισμένα σίκουελ τα επόμενα χρόνια έκανε την πλειονότητα των θεατών να πιστέψουν ότι τίποτα από όσα είδαμε δεν είναι οριστικό.

Για τίποτα βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες.

Τα αδέλφια Ρούσο που σκηνοθέτησαν την ταινία αλλά υπογράφουν και την επόμενη, με νέα συνέντευξη τους τονίζουν ότι δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

«Είναι σημαντικό να θυμάται ο κόσμος ότι στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel όλα είναι πιθανά. Επειδή υπάρχει ένα σίκουελ στο πρόγραμμα δεν πρέπει να συμπεράνει ο κόσμος ότι ο χρόνος κυλάει γραμμικά. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις για το που μπορεί να πάει μία ιστορία» δήλωσε αρχικά ο Άντονι Ρούσο και στη συνέχεια ο αδελφός του, Τζο, έδωσε ένα παράδεγιμα για τους Guardians of the Galaxy που με εξαίρεση τον Rocket έπεσαν όλοι θύματα του Thanos.

«Υπάρχει χρονικό κενό ανάμεσα στο δεύτερο Guardians και το Infinity War. Είναι μεγάλο το διάστημα και πολλές οι ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν. Και πάλι, όπως είπε και ο Άντονι, μην περιμένετε όλα να κινούνται μπροστά στο σύμπαν της Marvel».

Ίσως ο μοναδικός από τους ήρωες που μοιάζει βέβαιο ότι θα διασωθεί τελικά να είναι ο Spider Man αφού έχει επιβεβαιωθεί ότι το σίκουελ του Homecoming θα τοποθετηθεί χρονικά μετά τα γεγονότα του Infinity War.

Η πρεμιέρα της 4ης ταινίας των Avengers θα γίνει στις 4 Μαΐου του 2019. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ