Το επόμενο Avengers θα σοκάρει ακόμα περισσότερο
News

Το επόμενο Avengers θα σοκάρει ακόμα περισσότερο

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε που το Infinity War έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους και όποιος ήταν να το δει θα το έχει δει ήδη. Οπότε μην αρχίζουμε πάλι τα ακολουθούν spoilers.

Άντε, εντάξει. Ακολουθούν spoilers.

To φινάλε της ταινίας βρίσκει τον Thanos να έχει υλοποιήσει το σχέδιο του παίρνοντας όλα τα infinity stones. Με ένα χτύπημα των δαχτύλων του αφανίζει τον μισό πληθυσμό του σύμπαντος, αφήνοντας πίσω μόνο τους αρχικούς Avengers και τους θεατές με το στόμα ανοιχτό.

Η Marvel ρίχνει τώρα όλο το βάρος της στο Ant Man and The Wasp που έρχεται τον Ιούλιο και στο Captain Marvel που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Μάρτιο με τις δύο ταινίες να αναμένεται να μας δώσουν λίγες έστω πληροφορίες για το κινηματογραφικό σύμπαν μετά τα όσα έκανε ο Thanos.

Και φυσικά το επόμενο Avengers έρχεται στις αρχές του επόμενου Μαΐου, είναι ήδη έτοιμο (αφού τα γυρίσματα έγιναν ταυτόχρονα) και τότε θα λυθούν όλες οι απορίες μας.

Ο Chris Hemsworth που υποδύεται τον Thor, μίλησε στο Esquire και μας προετοιμάζει για στιγμές που θα είναι ακόμα πιο δυνατές.

Αν σας σόκαρε το Infinity War τότε η επόμενη ταινία θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο και για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Αυτό που με εντυπωσίασε όταν διάβασα και τα δύο σενάρια, ήταν ο τρόπος που μπόρεσαν να οργανώσουν τόσους πολλούς χαρακτήρες και να τους δώσουν τις δικές τους στιγμές. Όλα αυτά με ένα τρόπο που μοιάζει φρέσκος και μοναδικός και όχι βιαστικός και πρόχειρος. 

Μετά τον τρόπο που χειρίστηκε το Infinity War η Marvel πάντως, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν και πάλι.

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ