Το τεράστιο όνομα που έσκασε μύτη στο δεύτερο Deadpool χωρίς να τον περιμένει κανείς
News

Το τεράστιο όνομα που έσκασε μύτη στο δεύτερο Deadpool χωρίς να τον περιμένει κανείς

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το Deadpool 2 

To δεύτερο Deadpool ξεκίνησε ήδη τη σαρωτική του πορεία στους κινηματογράφους και ήδη από την πρώτη ημέρα έσπασε το ρεκόρ R-Rated ταινίας που κρατούσε από τον περασμένο Σεπτέμβριο το ΙΤ.

Οι κριτικές είναι εξαιρετικές, εμείς το είδαμε σε μία τεράστια αίθουσα γεμάτη κόσμο που δεν σταμάτησε να γελάει ούτε λεπτό και φυσικά γουστάραμε πολύ. Αν σας άρεσε η πρώτη ταινία, αυτή θα σας αρέσει το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο.

Ο Deadpool λοιπόν, προσπαθεί να φτιάξει την δική του ομάδα για να σταματήσει την Cable και βάζει αγγελία. Εμφανίζονται η Domino, o Shatterstar, o Bedlam, o Zeitgeist, o Peter που δεν έχει καμία απολύτως δύναμη ενώ ένα χαρτί μας υποδηλώνει την παρουσία του Vanisher που είναι αόρατος.

Για αρκετό διάστημα αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Vanisher δεν υπάρχει και είναι απλά αστειάκι της ταινίας, μέχρι που όλοι τους πέφτουν με τα αλεξίπτωτα με καταστροφικά αποτελέσματα.

Το αλεξίπτωτο του Vanisher πέφτει πάνω σε ηλεκτρικά καλώδια και το ρεύμα αποκαλύπτει ότι όχι μόνο είναι πραγματικός αλλά τον υποδύεται ο Brad Pitt!

Πώς κατάφεραν όμως να πείσουν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood να συμμετάσχει στην ταινία;

Ο σκηνοθέτης David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο ως κασκαντέρ και μάλιστα είχε δουλέψει ως stunt-double του Brad Pitt στα Fight Club, Ocean’s 11 και Mr. & Mrs. Smith. 

Όταν έψαχναν τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Cable στράφηκαν στον Pitt και ήταν μάλιστα η πρώτη τους επιλογή. Όμως το πρόγραμμα τους δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει τελικά στην ταινία και τον ρόλο πήρε ο Josh Brolin.

Όπως δηλώνει ο σκηνοθέτης στο Variety, άφησαν ανοιχτή την πόρτα σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος μικρός ρόλος και όταν προέκυψε η ιδέα του Vanisher, o Brad Pitt την αποδέχθηκε.

Και κάπως έτσι πραγματοποιήθηκε μία από τις πιο αστείες σκηνές της ταινίας.

Το δεύτερο Deadpool προβάλλεται ήδη και στις ελληνικές αίθουσες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: