Ο σκηνοθέτης του Infinity War επιβεβαίωσε μία σημαντική θεωρία για τον Thanos
News

Ο σκηνοθέτης του Infinity War επιβεβαίωσε μία σημαντική θεωρία για τον Thanos

Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το Infinity War των Avengers


Το Infinity War των Avengers συνεχίζει τη σαρωτική πορεία του στις αίθουσες και θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες η ταινία που ξεπερνά πιο γρήγορα το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις παγκοσμίως. Μέσα σε μόλις εννέα ημέρες.

Φυσικά για όσους την έχουν δει (και την έχουν ξαναδεί, όπως ο συντάκτης του κειμένου που διαβάζετε) η κουβέντα έχει αρχίσει και επικεντρώνεται στα όσα περιμένουμε από την επόμενη ταινία των Avengers που έρχεται τον Μάιο του 2019 και θα ολοκληρώσει την ιστορία.

Θα καταφέρουν οι εναπομείναντες ήρωες να αναστρέψουν το κακό που έκανε ο Thanos; Είναι οριστικοί οι θάνατοι που προήλθαν από το χτύπημα των δαχτύλων του όταν πήρε στην κατοχή του όλα τα πετράδια; Το γίνεται με αυτούς που σκοτώθηκαν νωρίτερα;

O Joe Russo, που μαζί με τον αδελφό του Anthony, σκηνοθέτησαν την ταινία, ήταν καλεσμένος σε ένα σχολείο της Iowa και εκεί δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους μαθητές. Φυσικά δεν μπορούσε να αποκαλύψει πολλά, αλλά κάποια πράγματα είχαν μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχικά, επιβεβαίωσε τη θεωρία που θέλει τη σκηνή με τον Thanos και τη  νεαρή Gamora αμέσως μετά τo χτύπημα των δαχτύλων του, να εξελίσσεται μέσα στη Soul Stone.

«Ναι, αφήνουμε να εννοηθεί ότι βρίσκεται μέσα στη soul stone. Όλα γύρω του είναι σε πορτοκαλί χρώμα και μετά το χτύπημα των δαχτύλων του έχει μία εμπειρία έξω από το σώμα του. Όταν μπαίνει μέσα βρίσκει τη νεότερη εκδοχή της Gamora και συζητά μαζί της».

Στη συνέχεια του έγινε η ερώτηση για το αν η Gamora είναι ζωντανή μέσα στo πετράδι της ψυχής. Ο Joe Russo απάντησε και σε αυτό.

«Είναι ζωντανή ναι. Γενικά κάναμε μία απόπειρα σε αυτή την ταινία να δείξουμε ότι ο Thanos είναι ένα πολυδιάστατος χαρακτήρας και όχι απλά ένας κακός τύπος. Έχει συναισθήματα και η ολοκλήρωση της αποστολής του έχει προσωπικό κόστος γι αυτόν. Θέλαμε να δείξουμε στους θεατές ότι έχει πραγματικά συναισθήματα και γι αυτό τον βάλαμε σε αυτή τη σκηνή με τη Gamora».

Για το πώς θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί η ιστορία θα χρειαστεί βέβαια να περιμένουμε λίγο ακόμα. Σιγά, τι είναι ένας χρόνος; Με ένα χτύπημα των δαχτύλων έχει περάσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ