Μια ψαγμένη θεωρία φέρνει τα πάνω κάτω στο Last Jedi!
News

Μια ψαγμένη θεωρία φέρνει τα πάνω κάτω στο Last Jedi!

Πριν την προβολή του Last Jedi στις αίθουσες είχαμε πολλές απορίες που φανταζόμασταν ότι θα λυθούν. Ποιοι είναι οι γονείς της Ray, τι ρόλο βαράει ο Supreme Leader Snoke και ένα σωρό άλλα πραγματάκια. Ο Rian Johnson επέλεξε ένα δρόμο που ικανοποίησε αρκετούς οπαδούς του Star Wars αλλά έφερε και πολλές αντιδράσεις.

H θεωρία που ακολουθεί αφορά τον Snoke και το τι συνέβη στην ταινία, οπότε αν δεν την έχετε δει το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε από εδώ με ταχύ βήμα αφού περιέχει spoiler.

Όπως βλέπουμε λοιπόν στην ταινία ο Kylo Ren, ξαφνιάζει τον Snoke και αντί να σκοτώσει τη Ray στρέφει το φωτόσπαθο του Luke πάνω του και τον κόβει στα δύο. Πάπαλα λοιπόν ο μεγάλος κακός της νέας τριλογίας, χωρίς να έχουμε μάθει τίποτα παραπάνω γι αυτόν και το παρελθόν του.

Το δημοφιλές κανάλι του youtube, Star Wars Theory, έχει ανεβάσει δύο βίντεο με μία θεωρία που υποστηρίζει ότι ο Snoke θα επιστρέψει στην τρίτη ταινία και μάλιστα ολοζώντανος. Πως θα γίνει αυτό; Όπως αναφέρουν ο Snoke δεν πέθανε γιατί πολύ απλά δεν ήταν καν στον χώρο ο ίδιος αλλά μια προβολή του εαυτού του.

Βασίζουν τη θεωρία τους στο επίσημο guidebook του Last Jedi «Star Wars The Last Jedi: The Visual Dictionary», που αναφέρει μέσα πολλές φορές τη δυνατότητα του Snoke να προβάλλει τον εαυτό του σε πολύ μεγάλες αποστάσεις κάτι που είδαμε και στην πρώτη ταινία. Στέκεται επίσης στο γεγονός ότι η ψυχική γέφυρα που έφτιαξε και ενώνει τον Kylo Ren και την Ray, διατηρείται και μετά τον θάνατο του που είδαμε στην οθόνη.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε περίπου δύο χρόνια για να δούμε αν ισχύει αυτή η θεωρία, αφού η τρίτη ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2019 και θυμίζουμε ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά και του αφεντικού των εξελίξεων θα επιστρέψει ο JJ Abrams.

Δείτε στα δύο βίντεο που ακολουθούν αναλυτικά τη θεωρία για τον Supreme Leader Snoke.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: