Walking Dead: Ανακοινώθηκε η επιστροφή - Αυτές είναι οι περιγραφές των επεισοδίων
Walking Dead

Walking Dead: Ανακοινώθηκε η επιστροφή – Αυτές είναι οι περιγραφές των επεισοδίων

Η πανδημία έφερε μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό του Walking Dead, με το φινάλε της 10ης σεζόν να προβάλλεται τελικά έξι μήνες μετά, στις αρχές του Οκτώβρη.

Στο μεταξύ βέβαια, είχαμε τη μεγάλη ανακοίνωση ότι η σειρά, θα φτάσει στο τέλος της με την 11η σεζόν που θα περιλαμβάνει 24 επεισόδια και θα δούμε άλλα έξι επεισόδια, που θα αποτελέσουν τη γέφυρα ανάμεσα στη 10η σεζόν και το φινάλε.

Όπως ανακοίνωσε το AMC η πρεμιέρα αυτού του σετ επεισοδίων θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου και όπως είναι ήδη γνωστό αυτά θα εστιάσουν σε προσωπικές ιστορίες χωρίς μεγάλες αναμετρήσεις και μάχες. Αυτές που ακολουθούν είναι οι περιγραφές των έξι επεισοδίων που θα περιλαμβάνουν την κανονική επιστροφή της Μάγκι (που είδαμε για λίγο στο φινάλε της 10ης σεζόν), το backstory του Νίγκαν, αλλά και τις περιπέτειες του Ντάριλ και της Κάρολ, που θυμίζουμε ότι θα είναι πρωταγωνιστές ενός spin off μετά το 2021.

Home Sweet Home” (Episode 17): Η Μάγκι έχει επιστρέψει με μία ιστορία που δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί, ακόμα και όταν βρίσκει μπροστά το παρελθόν της. Ο Ντάριλ και η Μάγκι μάχονται ενάντια σε μία αόρατη και άγνωστη απειλή.

 “Find Me” (Episode 18): Μια περιπέτεια του Ντάριλ και της Κάρολ στραβώνει όταν βρίσκουν μία παλιά καλύβα. Ο Ντάριλ επιστρέφει στον καιρό που είχε εγκαταλείψει την ομάδα λίγο μετά την εξαφάνιση του Ρικ και ξαναζεί μια εποχή που μόνο η Αποκάλυψη θα μπορούσε να δημιουργήσει.

 “One More” (Episode 19): Ο Γκάμπριελ και ο Άαρον ψάχνουν φαγητό και προμήθειες για να τα φέρουν πίσω στην Αλεξάνδρεια. Μικρές τραγωδίες οδηγούν σε μεγαλύτερες, με την πίστη να καταρρέει και την αισιοδοξία να δοκιμάζεται.

 “Splinter” (Episode 20): Ο Γιουτζίν, ο Ιεζεκιήλ, η Γιούμικο και η Πριγκίπισσα, αιχμαλωτίζονται και χωρίζονται. Η Πριγκίπισσα παλεύει με τις μνήμες του τραυματικού παρελθόντος της, προσπαθώντας να δραπετεύει με τη βοήθεια του Ιεζεκιήλ

 “Diverged” (Episode 21): Ο Ντάριλ και η Κάρολ φτάνουν σε ένα σταυροδρόμι και χωρίζονται. Ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει μόνος του και οι δυσκολίες όλο και μεγαλώνουν. Θα είναι αυτή η διαδρομή ο λόγος που θα δυναμώσει ξανά τη φιλία τους ή θα μεγαλώσει η απόσταση μεταξύ τους;

Heres Negan” (Episode 22): H Κάρολ φεύγει με τον Νίγκαν ελπίζοντας να μειώσει την ένταση που συνεχώς αυξάνεται. Ο Νίγκαν θυμάται τα γεγονότα που τον οδήγησαν ως εδώ και παίρνει μία σοβαρή απόφαση για το μέλλον του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ