Ποιον θα σκοτώσει ο Negan στο φινάλε του Walking Dead; Μία ανατριχιαστική θεωρία
TV

Ποιον θα σκοτώσει ο Negan στο φινάλε του Walking Dead; Μία ανατριχιαστική θεωρία

Όσο περνάνε οι μέρες και φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο φινάλε της 6ης σεζόν του Walking Dead μιας πιάνει ένα άγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILER

SPOILER-ALERT-THE-WALKING-DEAD

Κάποιος θα πεθάνει, αυτό το ξέρουμε σίγουρα. Και θα είναι κάποιος σημαντικός. Η άφιξη του Negan στο τελευταίο επεισόδιο είναι δεδομένο ότι θα οδηγήσει κάποιον κεντρικό χαρακτήρα στον θάνατο όπως συνέβη και στο κόμικ.

Εκεί ο Negan σκοτώνει με το ρόπαλο του τον Γκλεν.

_1458269208

Στη σειρά όμως υπάρχει έντονη φημολογία ότι δεν θα είναι αυτή η εξέλιξη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό (που η αλήθεια είναι ότι το τραβάνε λίγο από τα μαλλιά) η διαρροή του τραγουδιού που θα ακουστεί στο φινάλε δείχνει ότι αυτός που θα μας αποχαιρετήσει θα είναι ο Ντάριλ.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε το εξής…

WALKING-DEAD-IF-DARYL-DIES-WE-RIOT-GRAPHIC-STREETWEAR-T-SHIRT-TV-SERIES

Το τραγούδι λοιπόν είναι  φρέσκο, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει τίτλο This Ain’t the End.

Η θεωρία που κυκλοφορεί λέει ότι ο στίχος «Darling, I’m in the garden, drinking Bourbon, please come to me, let me hold your hand, so delicate, like porcelain, don’t worry babe» προδίδει τον θάνατο του Ντάριλ.

Και αυτό γιατί συνδέεται με τις σκηνές που μοιράστηκε ο Ντάριλ με την Μπεθ στο δεύτερο μισό της 4ης σεζόν. Η Μπεθ μας άφησε φυσικά στο mid-season finale του 5ου κύκλου.

Η θεωρία συνεχίζει λέγοντας ότι η Emily Kinney (που υποδυόταν την Μπεθ) είχε εμφανιστεί στα γυρίσματα της σειράς και θα τη δούμε στο φινάλε να τραγουδάει τους στίχους στον Ντάριλ που θα έχει βρει τον θάνατο στα χέρια του Negan.

Κάτι τέτοιο δηλαδή…

Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε το ενδεχόμενο αυτή η θεωρία να βγει αληθινή. Και αυτό γιατί θα μας σπάσει την καρδιά στα δύο. Δεν θέλουμε ρε παιδάκι μου να το σκεφτούμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ