Η πανδημία δεν σταμάτησε το Stand – Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα

Roxx |
Η πανδημία δεν σταμάτησε το Stand – Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα - Roxx.gr

Μπορεί λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε στην παραγωγή η πανδημία, να υπήρχαν επιφυλάξεις για το αν θα προλάβει η σειρά του Stand να είναι έτοιμη μέσα στη χρονιά, όμως τελικά τα πράγματα πήγαν καλά και η πρεμιέρα θα γίνει πριν φύγει το 2021.

Όπως ανακοίνωσε το CBS All Access το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 17 Δεκεμβρίου και από εκεί και πέρα θα έχουμε ένα σε εβδομαδιαία βάση.

Το Stand θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, με τον Stephen King να έχει γράψει ένα νέο τέλος που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο την πλοκή του βιβλίου, ενώ το timeline θα πηγαίνει μπροστά και πίσω για να βλέπουμε σκηνές από τις ζωές των πρωταγωνιστών πριν από την πανδημία. Alexander Skarsgård και Whoopi Goldberg πρωταγωνιστούν μαζί με τους James Marsden, Amber Heard, Odessa Young, Eion Bailey, Katherine McNamara, Heather Graham και Marilyn Manson.

Η πλοκή του Stand

Πρώτα ήρθαν οι μέρες της επιδημίας… Έπειτα ήρθαν τα όνειρα… Εφιάλτες που προειδοποιούσαν για την έλευση του σκοτεινού άντρα. Ο αποστάτης του θανάτου. Τα βήματά του ακούγονταν κάθε νύχτα στους δρόμους. Άρχοντας του πολέμου και πρίγκιπας του σκότους. Ήρθε η ώρα του. Η αυτοκρατορία του αναπτύσσεται στη Δύση και η στιγμή της “Αποκάλυψης” προβάλλει.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ