Οι Planet of Zeus παρουσιάζουν το νέο album
Συναυλίες

Οι Planet of Zeus παρουσιάζουν το νέο album “Afterlife” ζωντανά στo Floyd!

Planet of Zeus live στην Αθήνα
Special Guests: The Bonnie Nettles
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου | Floyd Live Music Venue

– Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ (περιορισμένη προπώληση), 18 ευρώ (προπώληση) και 20 ευρώ (ταμείο).
– Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω της more.com και του δικτύου καταστημάτων της.
– Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/music/planet-of-zeus-floyd-athens

Οι Planet of Zeus επιστρέφουν στην Αθήνα, σε ένα μεγάλο headline show, για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του νέου album “Afterlife!

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που το Αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά το αγαπημένο του heavy rock κουαρτέτο, σε ένα χορταστικό headline show με υλικό από όλη τους την πορεία. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε: Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024, οι Planet of Zeus ανεβαίνουν στην σκηνή του Floyd venue και φέρνουν μαζί τους όλα όσα αγαπάμε στις ζωντανές τους εμφανίσεις: Ένταση, ενέργεια, ηλεκτρισμό και ένα best-of setlist με το υλικό του εξαιρετικού νέου album “Afterlife” σε πρώτο πλάνο, αλλά και όλα τα τραγούδια που λατρεύουμε να τραγουδάμε σε κάθε τους συναυλία!

Από την επική στιγμή των 10 χιλιάδων παρευρισκομένων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τις επιτυχημένες Ευρωπαϊκές περιοδείες πλάϊ σε ονόματα όπως οι Clutch, Grand Magus και Kvelertak, έως τις συμμετοχές στα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα metal festivals της Ευρώπης (Wacken, Hellfest, Graspop, Bloodstock, Mystic κ.α.) οι Planet of Zeus χαράζουν εδώ και πάνω από 20 χρόνια μία συνεπή πορεία, ανοδικής δυναμικής, που τους έχει καθιερώσει δικαίως ως μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις του ευρύτερου Ευρωπαϊκού heavy rock / metal στερεώματος.

Η πρόσφατη δισκογραφική τους επιστροφή με το Afterlife album, μοιάζει να αποτελεί μια τομή στην καριέρα τους. Η καθολική αποδοχή του νέου υλικού από το fanbase τους, αλλά και ο αυξανόμενος ενθουσιασμός του ευρύτερου κοινού, πιστοποιεί πως οι Planet of Zeus διανύουν την καλύτερη τους φάση!

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου σημειώνεται από τώρα στο συναυλιακό ημερολόγιο ως μία do-not-miss συγκυρία κι εμείς, διψασμένοι από την πενταετή απουσία τους από τις headline εμφανίσεις, ανυπομονούμε να κορέσουμε την δίψα μας για heavy rock’n’roll, ρουφώντας λαίμαργα κάθε λεπτό από το εκτενές show που ετοίμασαν ειδικά για το Αθηναϊκό κοινό.

Dare to step right in and taste the agony! Οι Planet of Zeus επέστρεψαν!

Planet of Zeus social links:

W: https://www.planetofzeus.gr

FB: https://www.facebook.com/planetofzeus

IG: https://www.instagram.com/planetofzeus

BC: https://planetofzeus.bandcamp.com

Μαζί τους θα εμφανιστεί το psychedelic rock σχήμα των Bonnie Nettles, που μας έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, τόσο δισκογραφικά με την κυκλοφορία του ομώνυμου album το 2020, και με μία σειρά από εξαιρετικά single releases, όσο και συναυλιακά, με πολυάριθμες Ευρωπαϊκές περιοδείες, και σαγηνευτικά live shows εντός συνόρων, που για πολλούς ακροβατούν στην οριογραμμή της μέθεξης.

Bonnie Nettles social links:

FB: https://www.facebook.com/thebonnienettles

IG: https://www.instagram.com/thebonnienettles

BC: https://thebonnienettles.bandcamp.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.