Έτσι θα προλάβετε τα φθηνότερα εισιτήρια για το Release Athens
Release Athens

Έτσι θα προλάβετε τα φθηνότερα εισιτήρια για το Release Athens

O Απρίλιος ήρθε, η Άνοιξη… φουντώνει και αυτό σημαίνει ότι πλέον βρισκόμαστε μία ανάσα από το Release Athens 2024. Το αγαπημένο φεστιβάλ, επιστρέφει και φέτος με συνολικά δέκα ημέρες και η  καλύτερη ώρα για να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) είναι τώρα.

Και όταν λέμε τώρα, το εννοούμε, γιατί οι τιμές για όλες τις ημέρες θα διατηρηθούν μέχρι και το βράδυ της Κυριακής. Από το πρωί της Δευτέρας θα αλλάξουν, όχι παρά πολύ, αλλά θα αλλάξουν, έτσι, τι το σκέφτεστε; Πάρτε τα!

Αναλυτικά οι νέες τιμές θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι τα combo θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα. Οι συνδυαστικές προσφορές αφορούν κυρίως τις metal μέρες, αλλά και αυτές των Massive Attack με τους Duran Duran και εκεί πλέον μετά και την αλλαγή των τιμών στα μονοήμερα εισιτήρια, το όφελος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Όλες οι προσφορές εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.