Το τέλος του Project 33 και η επιστροφή του Blood and the City

Thanasis Rallis |

Ήταν 13 Οκτωβρίου όταν δημοσιεύθηκε το πρώτο κείμενο του Project 33. Μπορείτε να θεωρήσετε ότι αυτό που διαβάζετε είναι το τελευταίο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα και τόσο ικανοποιημένος από το πώς εξελίχθηκε η διαδικασία από πλευράς μου.

Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο, δεν ήξερα όμως πόσο δύσκολο θα είναι και πόσα διαφορετικά πράγματα μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή από τον στόχο.Τουλάχιστον φτάσαμε μέχρι το τέλος. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και υπόσχομαι ότι όταν θα επιχειρήσω ξανά κάτι παρόμοιο, θα είναι υπό διαφορετικές συνθήκες και πολύ καλύτερο.

Ένα από τα θετικά της όλης υπόθεσης είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία μπόρεσα να ξεμπλοκάρω λίγο στο κεφάλι μου την ιστορία του Blood and The City. Διαβάσατε ήδη ένα κείμενο εδώ και μπορώ τώρα να σας ανακοινώσω ότι το Blood and The City θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες σας.

Που θα γίνει αυτό; Στο Rockisdead.gr φυσικά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα τόσο από τη σελίδα του Blood and the City στο Facebook όσο και από αυτή του Rock is Dead.

Αυτά είχα να σας πω. Σας ευχαριστώ ξανά για την υποστήριξη και τα λέμε συντόμως.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η πραγματικότητα είναι μία διαστρεβλωμένη εικόνα της φαντασίας…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ