Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο Σάκης Ρουβάς θα υποδυθεί στο θέατρο τον Ηρακλή
News

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο Σάκης Ρουβάς θα υποδυθεί στο θέατρο τον Ηρακλή

Τι να πούμε εμείς τώρα; Τι να σχολιάσουμε; Δεν θα πούμε και δεν θα σχολιάσουμε τίποτα για να μη μας λέτε πάλι ότι είμαστε προκατειλημμένοι, κακεντρεχείς και κουτσομπόληδες. Αν και είμαστε.

Για διαβάστε το δελτίο τύπου:

Το θέατρο Πάνθεον παρουσιάζει μια μεγάλη παραγωγή για όλη την οικογένεια: Ηρακλής – Oι 12 Άθλοι

Τον Ηρακλή, το μυθικό πρόσωπο – πρότυπο ενσαρκώνει ο Σάκης Ρουβάς στην πρώτη θεατρική παραγωγή του θεάτρου Πάνθεον. Ο ήρωας στον οποίο αποδόθηκαν πλήθος από κατορθώματα ανάγοντας τον σε θρυλική μορφή ολόκληρου του ελλαδικού χώρου είναι το θέμα της μεγαλειώδους παράστασης με δώδεκα διαφορετικά, εντυπωσιακά σκηνικά, όσα και οι άθλοι του. Δίπλα στο Σάκη Ρουβά πρωταγωνιστούν, ως Ευρυσθέας η Ρούλα Πατεράκη, ως Αθηνά η Ναταλία Δραγούμη, ως Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και ως Αρετή η Ελένη Ρουσινού.

Έναρξη:
Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014
Παραστάσεις κάθε Παρασκευή 20:00, Σάββατο 20:00, Κυριακή 15:00 & 19:00

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όλα τα ειδησεογραφικά site σήμερα, μας ενημερώνουν για τη σκληρή γυμναστική που κάνει ο Σάκης Ρουβάς για να είναι έτοιμος για το ρόλο του.

Αντιγράφουμε από το protothema.gr

Λίγο πριν την πρεμιέρα του, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 του Δεκέμβρη, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και κάνει καθημερινά πρόβες ώστε όλα να είναι άψογα στην πρώτη παράσταση της χρονιάς.

Ωστόσο ο Σάκης Ρουβάς πάρα τον φόρτο εργασίας του βρίσκει πάντα χρόνο για τον εαυτό και φροντίζει για την φυσική του κατάσταση.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ, κάνει πολύ συχνά γυμναστική ενώ ακολουθεί και συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

rou2

rou1

Δεν μας λυπάται κανένας αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ