Ζήτησε συγγνώμη η τραγουδίστρια των Brass Against για τα όσα έκανε σε οπαδό στη σκηνή
News

Ζήτησε συγγνώμη η τραγουδίστρια των Brass Against για τα όσα έκανε σε οπαδό στη σκηνή

Για το θέμα που συζητήθηκε πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, η Sophia Urista. H τραγουδίστρια των Brass Against ήρθε στο επίκεντρο μετά την κίνηση της στο φεστιβάλ του Rockville να ανεβάσει έναν θεατή στη σκηνή και αφού του ζήτησε να ξαπλώσει, κατέβασε το παντελόνι της και… κ@τούρησε πάνω του.

Το συγκρότημα με ανακοίνωση του τόνισε ότι η τραγουδίστρια παρασύρθηκε, ενώ η αστυνομία κάνει ενέργειες για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η Sophia Urista μέσω instagram ζήτησε συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν και τόνισε ότι βάζει πάνω από όλα τη μουσική και δεν θέλει να σοκάρει.

«Γεια σε όλους. Θέλω να μιλήσω για την εμφάνιση μου στο metal φεστιβάλ, Rockville, στην Daytona. Πάντα προσπαθούσα να σπρώξω τα όρια στη μουσική μου και στη σκηνή. Εκείνη τη νύχτα ξεπέρασα τα όρια. 

Αγαπώ την οικογένεια μου, την μπάντα και τους οπαδούς περισσότερο από κάθε άλλο και ξέρω ότι κάποιοι πληγώθηκαν ή ένιωσαν προσβεβλημένοι από αυτό που έκανα. Ζητώ συγγνώμη από αυτούς και θέλω να ξέρουν ότι δεν ήταν η πρόθεση μου να τους πληγώσω.  Δεν είμαι καλλιτέχνης που θέλει να σοκάρει. Πάντα θέλω να βάζω πρώτα τη μουσική. Σας ευχαριστώ για τη συνεχιζόμενη αγάπη και υποστήριξη». 

https://youtu.be/M_i-A-5jJ8s?t=199

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ