Υπόθεση Slayer: Θα έρθουν τελικά στην Ελλάδα;
News

Υπόθεση Slayer: Θα έρθουν τελικά στην Ελλάδα;

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To απόγευμα της Δευτέρας οι Slayer ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες του 2019 για την τελευταία τους περιοδεία και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έλεγε: 13 Ιουλίου Rockwave Festival.

Οι ώρες πέρναγαν χωρίς να έχουμε επιβεβαίωση με επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης και τελικά το βράδυ της ίδιας μέρας το ποστ των Slayer τροποποιήθηκε, αφαιρώντας τη χώρα μας από το πρόγραμμα των εμφανίσεων.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχει σημάνει συναγερμός στους έλληνες οπαδούς, που φυσικά το χάρηκαν πολύ  όταν έγινε η ανακοίνωση και απογοητεύτηκαν με την εξέλιξη.

Το ψάχνουμε το θέμα συνεχώς από εκείνη τη στιγμή και έχουμε καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα αλλά και δεδομένα που ισχύουν φυσικά για τη στιγμή που μιλάμε. Η ανακοίνωση που έγινε από πλευράς Slayer ήταν πρόωρη αφού,παρά τις διαπραγματεύσεις  που είχαν γίνει (και όχι μόνο με ένα  διοργανωτή) συμφωνία δεν υπήρχε.

Τι θα συμβεί όμως από εδώ και πέρα. Η εμφάνιση των Slayer στη χώρα μας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη πλέον αφού και τα τελευταία εμπόδια δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί, ενώ η ανακοίνωση κατά 99% θα γίνει προς το τέλος της εβδομάδας που έρχεται.

Υπάρχουν όμως πολλές λεπτομέρειες που διαφοροποιούν το συγκεκριμένο event από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, γι αυτό μην θεωρείται τίποτα δεδομένο όσον αφορά στη διοργάνωση και την τοποθεσία.

Αυτά λοιπόν με τους Slayer ενώ πριν από αυτή την (σχεδόν σίγουρη) ανακοίνωση θα έρθει από την ίδια πλευρά μία ακόμα (και μάλιστα νωρίτερα) για ένα συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια δημιουργεί χαμό στις εμφανίσεις του στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: