Τα υπόλοιπα μέλη των Iced Earth καταδικάζουν το «ντου» στο Καπιτώλιο και τις πράξεις του Jon Schaffer
News

Τα υπόλοιπα μέλη των Iced Earth καταδικάζουν το «ντου» στο Καπιτώλιο και τις πράξεις του Jon Schaffer

Περιμέναμε κάποια τοποθέτηση από τους συνεργάτες του Jon Schaffer στους Iced Earth για τα όσα έγιναν στο Καπιτώλιο και αυτή ήρθε το βράδυ του Σαββάτου.

Σε μία ανακοίνωση που υπογράφουν οι Stu Block, Luke Appleton, Brent Smedley, Jake Dreyer και δεν ανέβηκε στους λογαριασμούς της μπάντας, τα τέσσερα μέλη καταδικάζουν τα όσα έγιναν και τη συμπεριφορά όσων έκαναν το «ντου», ανάμεσα τους φυσικά και ο Schaffer χωρίς όμως να τον κατονομάζουν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που έστειλαν λόγια υποστήριξης τις τελευταίες ημέρες. Κάποιοι ανησυχήσατε από τη σιωπή μας και το καταλαβαίνουμε. Θέλαμε όμως λίγο χρόνο για να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες και να μάθουμε τα γεγονότα πριν κάνουμε κάποια ανακοίνωση» τονίζουν αρχικά τα τέσσερα μέλη.

«Πρώτα από δεν υποστηρίζουμε τις εξεγέρσεις και τις πράξεις που βίας που έλαβαν χώρα στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. Ελπίζουμε ότι όσοι ενεπλάκησαν θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για να δώσουν απαντήσεις για τις πράξεις τους.  Με ραγισμένες καρδιές στέλνουμε την αγάπη και τη συμπαράσταση μας σε όσους ένιωσαν πόνο από τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου. Είμαστε βαθιά λυπημένοι και η καρδιά μας πάει στις οικογένειες αυτών που έχασαν τις ζωές τους. Δεν υπάρχουν λόγια που θα ηρεμήσουν τον πόνο. Απλά να ξέρετε είμαστε όπως και εσείς σοκαρισμένοι, θλιμμένοι και πονάμε. Πολύ αγάπη σε όλους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Μετά και από αυτό μας φαίνεται απίθανο να συνεχίσει το συγκρότημα με αυτή τη σύνθεση ακόμα και όταν ξεμπλέξει από τις περιπέτειες του ο Schaffer που είναι το απόλυτο αφεντικό των Iced Earth με τα μέλη να αλλάζουν συνεχώς εδώ από την αρχή της πορείας τους.

Διαβάστε ακόμα:

Jon Schaffer: «Θέλουν παγκόσμιο κομμουνιστικό καθεστώς – Θα υπάρξει αιματοχυσία»

Καταζητούμενος από την αστυνομία ο Jon Schaffer των Iced Earth – Χίλια δολάρια η αμοιβή για πληροφορίες

85 λεπτά από την πρώτη συναυλία των Metallica στην Ελλάδα το 1993 ανέβηκαν στο youtube!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ