Υπάρχει περίπτωση να δούμε σύντομα επιστροφή του Lost;
News

Υπάρχει περίπτωση να δούμε σύντομα επιστροφή του Lost;

Ζούμε στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία σειρών όπως το Lost.

Έχει γίνει μόδα μάλιστα η επιστροφή μεγάλων επιτυχιών στις οθόνες μας, με το 24, τα Χ-Files, το Twin Peaks, το Prison Break και το Roseanne που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.
Τι γίνεται όμως το Lost; Υπάρχει περίπτωση να έχουμε επαναφορά της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο;

Αυτή είναι μία κουβέντα που έχει ανοίξει κατά καιρούς στο παρελθόν, με ερωτήσεις στους δημιουργούς που και οι δύο (Damon Lindelof , Carlton Cuse) έχουν ξεκαθαρίσει ότι έχουν πει την ιστορία τους , αλλά θα ήθελαν να δουν κάποιον άλλον να δοκιμάζει κάτι διαφορετικό με το franchise.

Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης και εκεί έδωσε το παρών ο πρόεδρος του ABC, Channing Dungey, που ρωτήθηκε για το θέμα.
Αυτή ήταν η απάντηση του:

Δεν έχουμε κάνει επίσημες συζητήσεις. Βρίσκεται μόνο στο επίπεδο του “τι καλά που θα ήταν αν…” αλλά μέχρι εκεί.

Το Lost αποτελεί ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για το ABC και θα πρέπει να θεωρείται βέβαια ότι κάποια στιγμή θα το δούμε ξανά στις οθόνες μας. Ας ελπίσουμε μόνο ότι θα γίνει με σχέδιο και όχι απλά για να μπουν λεφτά στα ταμεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: