Υπάρχει περίπτωση να δούμε συνέχεια στη Justice League του Zack Snyder;
News

Υπάρχει περίπτωση να δούμε συνέχεια στη Justice League του Zack Snyder;

To Snyder Cut της Justice League είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ημέρες στο HBO Max (στην Ελλάδα το βλέπουμε στην Cosmote TV) και προκάλεσε θετικές αντιδράσεις σε κοινό και κριτικούς σβήνοντας την άσχημη γεύση που είχε αφήσει η εκδοχή της ταινίας που είχε προβληθεί στους κινηματογράφους το 2017.

Για να φτάσουμε μέχρι εδώ, χρειάστηκε να κινητοποιηθούν χιλιάδες οπαδοί του Snyder που ζητούσαν επίμονα μέσω των Social Media από τη Warner να ολοκληρώσει την ταινία κάτι που προκάλεσε τεράστια έκπληξη όταν τελικά αποφασίσθηκε. Η Warner έδωσε άλλα 70 εκατομμύρια δολάρια, ο Zack Snyder έκανε νέα γυρίσματα και παρέδωσε την τετράωρη εκδοχή του.

Τώρα, υπάρχει πολύς κόσμος που ζητάει να δοθεί στον Zack Snyder η δυνατότητα να συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο δικό του σύμπαν παρά το γεγονός ότι υπάρχει ήδη άλλη κατεύθυνση με νέες ταινίες και πρότζεκτ.

Η CEO της WarnerMedia, Ann Sarnoff, ρωτήθηκε για το θέμα σε συνέντευξη της στο Variety και ήταν ξεκάθαρη: «Εκτιμώ το γεγονός ότι ο κόσμος αγαπάει τη δουλειά του Zack και τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στο έργο της DC. Είμαστε χαρούμενοι που μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δική του Justice League, παρά το γεγονός ότι πριν από έναν χρόνο αυτό δεν ήταν στον σχεδιασμό μας. Έτσι μπήκε τέλος στην τριλογία του. Είμαστε χαρούμενοι που το κάναμε, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για τα σχέδια που έχουμε με τους πολυδιάστατους χαρακτήρες της DC που αναπτύσσονται τώρα». 

Η Ann Sarnoff τονίζει επίσης ότι στόχος από εδώ και πέρα είναι να δοθούν ευκαιρίες σε δημιουργούς με διαφορετικό background με πολύπλευρες ιστορίες που θα αναπτυχθούν σε διαφορετικά μέσα, όπως το HBO Max, τα video games, η τηλεόραση και οι κινηματογράφοι, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε το director’s cut του David Ayer για το Suicide Squad.

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ