Υπάρχει και αυτό το κοινό στην Ελλάδα: H sold out εμφάνιση του Adam Gontier
News

Υπάρχει και αυτό το κοινό στην Ελλάδα: H sold out εμφάνιση του Adam Gontier

Στα ψιλά είχε περάσει ο ερχομός του πρώην τραγουδιστή των Three Days Grace στην Ελλάδα για μία σόλο ακουστική εμφάνιση. Ο Adam Gontier αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της post-grunge σκηνής που μονοπώλησε το ραδιοφωνικό airplay στην Αμερική την προηγούμενη δεκαετία και έχει μεγάλη απήχηση μέχρι και σήμερα.

Με μία μικρή λεπτομέρεια. Όλα αυτά τα συγκροτήματα δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερη προβολή στην Ελλάδα, αφού ως γνωστόν για τα ροκ ραδιόφωνα η μουσική σταμάτησε εκεί γύρω στο 2002-03.

Πηγαίνοντας λοιπόν στο Κύτταρο το βράδυ του Σαββάτου, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μία τεράστια ευχάριστη έκπληξη. Ένα μαγαζί γεμάτο και μάλιστα με πολλά φρέσκα πρόσωπα και νεολαία κάτι που σημαίνει ότι ευτυχώς το κοινό την ψάχνει και μόνο του και δεν χρειάζεται καμία κατεύθυνση από τα μέσα.

Ο 40χρονος πλέον Gontier που δραστηριοποιείται με τους Saint Asonia, μετά την προ πενταετίας αποχώρηση του από τους Three Days Grace, ανέβηκε ακριβώς στις 9 στη σκηνή και για μία ώρα και ένα τέταρτο ήταν απλά άψογος και παράλληλα εμφανώς έκπληκτος από την τεράστια συμμετοχή του κοινού που έκανε την ακουστική εμφάνιση να μοιάζει full-band performance. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Ήταν μια βραδιά που θα ήταν καλό να αποτελέσει δείγμα αλλά και οδηγό για τις εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών στη χώρα μας. Γιατί δεν γίνεται να πηγαίνουν εδώ δίπλα στη Βουλγαρία μπάντες όπως οι Stone Sour και οι Godsmack και να μην τους φέρνουμε και στην Ελλάδα. Ο κόσμος θέλει να δει και αυτά τα alternative rock-metal συγκροτήματα και το όποιο ρίσκο δεδομένα θα βγει!

Ο Adam Gontier βασίστηκε στα τραγούδια των Three Days Grace, έκανε ένα μικρό πέρασμα από τους Saint Asonia ενώ οι διασκευές του σε Pearl Jam, Alice in Chains αλλά και Linkin Park ανέβασαν ακόμα περισσότερο το κοινό που τραγουδούσε τα πάντα λέξη-λέξη.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές της συναυλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ