Αν ξανακούσουμε Scorpions στο ραδιόφωνο θα πεθάνουμε (όλοι)
News

Αν ξανακούσουμε Scorpions στο ραδιόφωνο θα πεθάνουμε (όλοι)

Συντάκτης του Roxx που δεν αποκαλύψουμε το όνομα του γύρισε από τις ολιγοήμερες διακοπές του με μισότρελο βλέμμα. Τον ρωτήσαμε αν πέρασε καλά και μας είπε ναι. Τον ρωτήσαμε αν έκανε βουτιές, αν έφαγε καλά και άλλα τέτοια και οι απαντήσεις του ήταν όλες θετικές.

Τότε γιατί είχε αυτό το μισότρελο βλέμμα;

Όπως μας εξήγησε μετά από πολλές προσπάθειες, το πρόβλημα του ήταν η μουσική. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα η απουσία επιλογών. Μας είπε λοιπόν ότι στον προορισμό του που ήταν κάποιο εξοχικό εντός Αττικής, δεν είχε καθόλου σήμα στο κινητό και έτσι καθόλου internet. Έτσι αναγκάστηκε να βάζει ραδιόφωνο για να χαλαρώνει.

Και τότε ξεκίνησαν όλα.

Αν και τίποτα από όσα έπαιζαν τα ραδιόφωνα δεν τον ενδιέφερε και έκανε ότι δεν το ακούει καν, αφού οι περισσότερες επιλογές έμοιαζαν βγαλμένες από τις μεγαλύτερες συλλογές του Compact Disc Club, μετά από μερικές ακροάσεις συνειδητοποίησε κάτι που στη συνέχεια δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό του.

Κάθε μια ώρα, μπορεί και λιγότερο, τα ραδιόφωνα έβαζαν τραγούδι των Scorpions. Και όπως καταλαβαίνετε τα τραγούδια των Scorpions που επέλεγαν οι σταθμοί ήταν αυτά τα σεσημασμένα 3-4. Όχι τίποτα πιο πρωτότυπο, αλλά το Wind of Change, το Rock you like a hurricane και το I’m still loving you.

Μας διηγήθηκε με ένα πηγαίο τρόμο στο βλέμμα τις στιγμές τρέλας που πέρασε καταγράφοντας σε ένα κομμάτι χαρτί τις επαναλήψεις των συγκεκριμένων τραγουδιών και κατέληξε σε ένα συμπέρασμα που δύσκολα θα γίνει αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα.

Μας είπε λοιπόν ότι τα συγκεκριμένα τραγούδια των Scorpions χρησιμοποιούνται από σκοτεινά κέντρα που έχουν ως στόχο να μας ελέγχουν και να μας διατηρούν σε κατάσταση αποβλάκωσης και υποταγής.

Είναι λίγο τραβηγμένη η θεωρία του όπως και να το κάνουμε, αλλά θα έπρεπε να βλέπατε το πόσο κακή ήταν η ψυχολογική του κατάσταση.

Τρομάξαμε να τον συνεφέρουμε. Όχι ότι τώρα είναι εντελώς καλά, αφού έρχεται στο γραφείο και μας λέει ότι βλέπει στον ύπνο του τον Klaus Meine να του τραγουδάει  «Time, it needs time to win back your love again».

Έφτασε στο σημείο να μας πει ότι θα καθόταν στον Kalus Meine αν του υποσχόταν ότι θα σταματούσε να έρχεται στον ύπνο του και να στοιχειώνει τα όνειρα του.

Ο Klaus όμως επιμένει και εμφανίζεται στα όνειρα του αφού προφανώς δεν ενδιαφέρεται για σεξουαλική συνεύρεση με συντάκτη του Roxx.

Τα πρωινά λοιπόν του προσφέρουμε γάλα και κουλουράκια και προσπαθούμε να τον παρηγορήσουμε όσο μπορούμε. Τον βάζουμε και ακούει όλη μέρα Roxx Radio και τον χτυπάμε φιλικά στην πλάτη δείχνοντας του ταυτόχρονα φωτογραφίες της Μάργκοτ Ρόμπι.

Μοιάζει καλύτερα. Είναι στιγμές όμως που ο τρόμος επανέρχεται στο βλέμμα του και τότε με ξέπνοη φωνή μας λέει ότι αν ακούσει ξανά αυτά τα τραγούδια των Scorpions τότε αυτή θα είναι η ταφόπλακα του.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για την κατάσταση της υγείας του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: