Ξανά χωρίς ντράμερ οι Avenged Sevenfold
Music

Ξανά χωρίς ντράμερ οι Avenged Sevenfold

Με μία ανακοίνωση που αιφνιδίασε, οι Avenged Sevenfold έκαναν γνωστό ότι χώρισαν τους δρόμους τους με τον ντράμερ Arin IIejay.

Γεια σε όλους –

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας χωρίς τον Arin IIejay στα ντραμς. Ο Arin προσέφερε θετική ενέργεια και ήταν εξαιρετικό στα ντραμς την τελευταία τετραετία. Τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για πάντα. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για τη βοήθεια που μας έκανε να προχωρήσουμε σε μερικές σκοτεινές στιγμές. Δημιουργικά όμως αισθανθήκαμε ότι έπρεπε να προχωρήσουμε σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Αν και δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή, ανυπομονούμε να μοιραστούμε σύντομα τα πλάνα μας μαζί σας. Όπως πάντα εκτιμούμε απεριόριστα την κατανόηση και τη συμπαράσταση σας.

Με αγάπη

Matt, Zack, Brian, Johnny

Μετά τον θάνατο του Rev το 2009, οι Avenged Sevefond συνεργάστηκαν με τον Mike Porntoy για την ολοκλήρωση της ηχογράφησης του Nightmare αλλά και για το πρώτο σκέλος της περιοδείας για εκείνο το άλμπουμ. Στη συνέχεια τη θέση του πήρε ο Arin IIejay που ηχογράφησε μαζί τους το Hail to the King.

Πλέον με τη μπάντα να μπαίνει σε ρυθμούς 7ου άλμπουμ μένει να δούμε αν θα πάνε σε επιλογή γνωστού ονόματος για τα ντραμς, ελεύθεροι πάντως υπάρχουν πολλοί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ