Witcher timeline: Αυτή είναι η επίσημη χρονολογική σειρά
News

Witcher timeline: Αυτή είναι η επίσημη χρονολογική σειρά

Όσοι μπήκατε στη διαδικασία να δείτε το Witcher χωρίς να έχετε διαβάσει τα βιβλία ή να έχετε παίξει τα παιχνίδια, ίσως κάποια στιγμή εκεί γύρω στο δεύτερο-τρίτο επεισόδιο να μπερδευτήκατε λίγο όσον αφορά στο timeline.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια βοήθεια με τις χρονολογίες. Σιγά-σιγά και όσο περνάνε τα επεισόδια τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους, όμως είναι ξεκάθαρο ότι το timeline πηγαίνει μπρος-πίσω πάρα πολλές φορές.

Τώρα και με τη βοήθεια του Netflix έχουμε έναν επίσημο οδηγό για τις εξελίξεις και που τοποθετούνται χρονικά. Όλα ξεκινούν περίπου στο 1210 όταν η Yennefer μπαίνει στην σχολή των μάγων και η πτώση της Cintra, που βλέπουμε από το πρώτο επεισόδιο, έρχεται σχεδόν 50 χρόνια μετά. Η πρώτη συνάντηση του Geralt με τη Yenn γίνεται λίγο μετά το 1249, ενώ στο φινάλε όταν ο πρωταγωνιστής βρίσκει τελικά τη Ciri έχουν περάσει περίπου 14 χρόνια από τη γέννηση της. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο γράφημα που ακολουθεί.

witcher timeline

Όλα τα f@ck και τα μουγκρίσματα στο Witcher

Το Witcher έκανε πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου και απέκτησε ήδη φανατικό κοινό που έφερε τη σειρά δεύτερη στη λίστα με τα δημοφιλέστερα του Netflix για το 2019.

Το τραγούδι του Jaskier για το Geralt έχει γίνει ήδη viral, ενώ και οι εκφράσεις του πρωταγωνιστή, Χένρι Κάβιλ, που είναι βασισμένες στο video game, έχουν γίνει αφορμή για memes και βιντεάκια. Στo βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τα μουγκρίσματα και τα f@ck του Geralt.

https://youtu.be/pkqqs0iEWTA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: