Witcher: Ανανεώθηκε ήδη για τρίτη σεζόν - Δείτε δύο σκηνές από τα νέα επεισόδια
News

Witcher: Ανανεώθηκε ήδη για τρίτη σεζόν – Δείτε δύο σκηνές από τα νέα επεισόδια

Ο κόσμος του Witcher μεγαλώνει συνεχώς στο Netflix, αφού όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο, εκτός από το πρίκουελ Bloοd Origins που αναμένεται το 2022 και το Nightmare of the Wolf  που προβλήθηκε τον Αύγουστο, είναι στα σκαριά άλλη μία animation ταινία, αλλά και μία πιο family friendly ιστορία, επίσης σε animation μορφή.

Τα νέα επεισόδια της βασικής σειράς, θα κάνουν πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου, δύο χρόνια μετά την πρώτη σεζόν, ενώ όπως είπαν οι παραγωγοί της σειράς, το Witcher έχει ήδη ανανεωθεί και για τρίτη σεζόν.

Αυτές που ακολουθούν είναι δύο σκηνές από τη νέα σεζόν με τον Γκέραλτ να συζητά με έναν παλιό του φίλο για τη Σίρι στη μία και στη δεύτερη να αντιμετωπίζει μία μεγάλη απειλή στο κρησφύγετο τους.

H σύνοψη της 2ης σεζόν: 

Σίγουρος ότι η Γένεφερ έχασε τη ζωή της στη Μάχη του Σόντεν, ο Γκέραλτ από τη Ρίβια οδηγεί την πριγκίπισσα Σιρίλα στο μέρος που θεωρεί πιο ασφαλές, την πόλη που πέρασε τα παιδικά του χρόνια, το Κερ Μόρεν.

Καθώς οι βασιλείς, τα ξωτικά, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Ηπείρου παλεύουν να κυριαρχήσουν εκτός των τειχών της, εκείνος πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που κρύβει μέσα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ