Οι Whitesnake για μία αποχαιρετιστήρια συναυλία στην Ελλάδα τον Ιούλιο!

Roxx |

Πάνα από δέκα χρόνια μετά τις τελευταίες τους εμφανίσεις στην Ελλάδα, οι Whitesnake έρχονται στη χώρα μας για μία αποχαιρετιστήρια συναυλία στις 9 Ιουλίου.

Το συγκρότημα του Davi Coverdale θα παίξει στην Τεχνόπολη και τα εισιτήρια κυκλοφορούν ήδη με τιμή γενικής εισόδου στα 49 ευρώ, ενώ αυτά της fan-zone κοστίζουν 69 ευρώ.

Αυτή που ακολουθεί είναι η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

Οι θρυλικοί βασιλιάδες του rock ‘n roll Whitesnake έρχονται στην Ελλάδα για μία και μοναδική αποχαιρετιστήρια συναυλία στην Αθήνα, στις 9 Ιουλίου 2022!

Οι πρωτοπόροι του hard rock αποχαιρετούν τους πολυάριθμους θαυμαστές τους με ένα live που θα συνδυάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες (έχουν στο ενεργητικό τους έναν από τους μεγαλύτερους back catalogues, που εκτείνεται σε περισσότερα από 40 χρόνια!) και υλικό από την πρόσφατη κυκλοφορία τους, την τριλογία Red, White and Blues.

Οι εμβληματικοί Whitesnake ιδρύθηκαν το 1978 από τον τραγουδιστή των Deep Purple David Coverdale. Μεταξύ των πολυπλατινένιων άλμπουμ του συγκροτήματος συγκαταλέγονται τα ‘Trouble’, ‘Lovehunter’, ‘Ready And Willing’, ‘Come An’ Get It’, το ‘Slide It In’, με του οποίου τον εκρηκτικό hard rock ήχο οι Whitesnake επανεφηύραν τους εαυτούς τους, και ο ομώνυμος δίσκος του 1987, η τεράστια δισκογραφική επιτυχία ‘Whitesnake’ που το 2017 γιόρτασε την τριακοστή της επέτειο. Από το σύνολο της δισκογραφίας τους αναδείχθηκαν μυθικά hits, δύο Νο 1 singles, τα ‘Here I Go Again’ και ‘Is This Love’, καθώς και το ανεπανάληπτο hard rock σφυροκόπημα του Still Of The Night: όλα τους κυριάρχησαν τόσο στο MTV όσο και στα ραδιόφωνα παγκοσμίως σε εικοσιτετράωρη βάση. 

To 2020 κυκλοφόρησε η τριλογία ‘Red, White and Blues’ που αποτελεί remixed και remastered εκδοχές μερικών από τα σπουδαιότερα τραγούδια τους. 

Οι Whitesnake έρχονται στην Αθήνα για το αποχαιρετιστήριο live τους, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στις 9 Ιουλίου του 2022 – να είστε παρόντες στον ιστορικό αποχαιρετισμό, να είστε εκεί να γιορτάσετε μαζί με τη μεγάλη μπάντα σχεδόν 50 χρόνια πορείας και rock ‘n roll! 

9 Ιουλίου 2022!Τα εισιτήρια είναι ήδη προς πώληση:
? www.eventation.gr/whitesnake
?www.viva.gr/tickets/festival/music/whitesnakeΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ