Westworld: Τον Μάρτιο η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν
News

Westworld: Τον Μάρτιο η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν και αρκετούς μήνες μετά το πρώτο teaser για τα νέα επεισόδια, έχουμε επιτέλους την ανακοίνωση για την ανακοίνωση για την τρίτη σεζόν του Westworld. H σειρά θα επιστρέψει στις 25 Μαρτίου με νέα επεισόδια και μέσα από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα έχουμε για πρώτη φορά ένα πιθανό timeline των γεγονότων.

Η καταγραφή ξεκινάει με πραγματικά γεγονότα του 2019, όπως οι διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ και οι καταγγελίες για τον Ντόναλντ Τραμπ και συνεχίζει για δεκαετίες, αρχικά με μία οικολογική κατάρρευση στην Ινδονησία μέσα στο 2020, ένα θερμοπυρηνικό συμβάν στο Παρίσι το 2025, έναν εμφύλιο πόλεμο στη Ρωσία το 2037 και καταλήγει με ένα σημαντικό γεγονός του 2058 χωρίς όμως να το κατονομάζει. Η λέξη κλειδί που επαναλαμβάνεται είναι «απόκλιση».

Στη σειρά μπαίνει με σταθερό ρόλο ο Aaron Paul του Breaking Bad για να συναντήσει τους παλιούς Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Tessa Thompson και Ed Harris ενώ μαζί τους φέτος θα είναι και οι Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi, Marshawn Lynch και Michael Ealy. Στο τιμόνι της σειρά παραμένουν οι Jonathan Nolan και Lisa Joy.

https://youtu.be/aeEn609nkRs

Η σειρά παρουσίασε στο ξεκίνημα της μια ομάδα επιστημόνων που δημιουργεί τεχνητούς ανθρώπους και τοποθετούνται σ’ ένα θεματικό πάρκο αναψυχής με θέμα την Άγρια Δύση, το Westworld. Τα όντα αυτά, οι λεγόμενοι “Οικοδεσπότες”, δεν γνωρίζουν πως η ζωή τους είναι προγραμματισμένη από τρίτους. Στο Westworld πηγαίνουν πλούσιοι πελάτες με την ονομασία “Νεοφερμένοι” (γνωστοί και ως “Επισκέπτες”), οι οποίοι όντας άτρωτοι, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο πάρκο, χωρίς να έχουν το φόβο της δολοφονίας τους από τους Οικοδεσπότες.

Το πρώτο επεισόδιο του Westworld προβλήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 2016 από το HBO και σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση πρεμιέρας από το 2014, συγκεκριμένα από το πρώτο επεισόδιο του True Detective. Η σειρά δέχθηκε θετικές κριτικές και ακολούθησε δεύτερος κύκλος, που προβλήθηκε στις 22 Απριλίου 2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: