Wes Borland για Marilyn Manson: «Είναι αλήθεια όσα λένε - Είναι κακός άνθρωπος»
News

Wes Borland για Marilyn Manson: «Είναι αλήθεια όσα λένε – Είναι κακός άνθρωπος»

O Wes Borland είναι ο κιθαρίστας των Limp Bizkit αλλά την περίοδο 2008-2009 είχε περάσει περίπου εννέα μήνες στο συγκρότημα του Manson. To βράδυ της Τρίτης μιλώντας στο podcast  Space Zebra, αναφέρθηκε στις κατηγορίες για κακοποίηση από την Evan Rachel Wood και άλλες γυναίκες, τονίζοντας ότι όλα είναι αλήθεια.

«Ήμουν στην μπάντα του για εννέα μήνες. Δεν είναι καλός τύπος. Όλα όσα έχουν πει για αυτόν είναι αλήθεια. Έτσι όσοι μιλούν άσχημα για τις γυναίκες, να πάνε να γ@μηθουν. Οι γυναίκες λένε την αλήθεια» τόνισε αρχικά ο Borland.

«Είναι τρομερά ταλαντούχος, αλλά είναι κατεστραμμένος και χρειάζεται έλεγχο. Πρέπει να αποτοξινωθεί και να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του.  Είναι κακός άνθρωπος. Ήμουν εκεί όταν ήταν με την Evan Rachel Wood. Ήμουν στο σπίτι του. Τίποτα δεν ήταν σωστό. Αυτό θα πω μόνο».  

Κλείνοντας ο Borland αναφέρθηκε στο πως έφυγε από τη μπάντα του Manson: « Πήγε να με πνίξει πάνω στη σκηνή, τον γύρισα και τον έριξα νοκ άουτ. Δεν είναι καλός τύπος, άντε γεια».

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών για τον Manson από την πρωταγωνίστρια του Westworld και άλλες γυναίκες, η δισκογραφική του εταιρεία σταμάτησε τη συνεργασία τους, ενώ «κόπηκαν» οι εμφανίσεις του στα Amaerican Gods και Creepshow.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ