Wandavision: Το πρώτο «μπαμ» χτύπησε την πόρτα και... έσκασε στο MCU!
News

Wandavision: Το πρώτο «μπαμ» χτύπησε την πόρτα και… έσκασε στο MCU!

Το Wandavision της Marvel συνεχίζεται στο Disney Plus ανεβάζοντας τον πήχη με κάθε επεισόδιο που περνάει και βαδίζοντας πλέον ολοταχώς προς το μεγάλο φινάλε. Το πέμπτο επεισόδιο αποκάλυψε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συμβαίνουν στο Westview, με τη Wanda να δείχνει ότι κινεί ολοκληρωτικά (;) τα νήματα κρατώντας υπό τον έλεγχο της μία ολόκληρη πόλη.

H S.W.O.R.D καταφθάνει στα όρια της πόλης με στόχο να βρει τρόπο να μπει μέσα εξουδετερώνοντας τη Wanda, όμως όταν τα έχεις βάλει με τον Thanos και παραλίγο να τον νικήσεις μόνη σου τότε δεν θα σου φέρουν ιδιαίτερες δυσκολίες μια χούφτα τύποι με όπλα.

Στην εξέλιξη του επεισοδίου βλέπουμε τον τρόπο που η Wanda πήρε ξανά τα απομεινάρια του νεκρού Vision στην κατοχή της, αλλά όχι τον τρόπο που τον επανέφερε στη ζωή, ενώ ο ίδιος ο Vision έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και ζητάει να μάθει την αλήθεια.

https://youtu.be/HP2QXt102EM

Και εκεί στο τέλος σκάει το μεγάλο μπαμ (που μπορεί να είχε διαρρεύσει και να μας χάλασε λίγο την έκπληξη) που βάζει μπουρλότο στα θεμέλια του MCU, αφού ανοίγει για τα καλά την πόρτα στο Multiverse.

H Wanda ανοίγει (κυριολεκτικά αυτή τη φορά) την πόρτα και αυτός που εμφανίζεται είναι ο αδελφός της ο Pietro. Μόνο που δεν βλέπουμε τον Aaron Taylor-Johnson που είχε τον ρόλο στο MCU και πέθανε στο Age of Ultron, αλλά τον Evan Peters!

Ο Evan Peters υποδυόταν τον Qiuciksilver στο σύμπαν των X-Men και αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο κόσμοι συναντιούνται, μετά την αγορά της Fox από την Disney και την απόκτηση των δικαιωμάτων για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.

Η εμφάνιση του Peters αναμένεται να εξηγηθεί στο επόμενο επεισόδιο, όμως ήδη ο χαρακτήρας της Κατ Ντένινγκς βάζει με μία ατάκα το πλαίσιο της αλλαγής, με την απορία της για τον αν απλά η Wanda άλλαξε ηθοποιό για το sitcom της….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ