Wandavision: Περισσότερα επεισόδια ανακοίνωσε η Marvel!
News

Wandavision: Περισσότερα επεισόδια ανακοίνωσε η Marvel!

Δέκα ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Wandavision, της πρώτης σειράς της Marvel για το Disney Plus που θα ανοίξει ταυτόχρονα την αυλαία της 4ης φάσης του MCU, μετά τις πολλές καθυστερήσεις που έφερε η πανδημία.

Η σειρά τοποθετείται χρονικά μετά τα γεγονότα του Endgame και θα βρει τη Scarlet Witch και τον Vision να ζουν ως ζευγάρι σε… sitcom της δεκαετίας του ’50 και όχι μόνο. Το πως θα εξηγηθεί όλο αυτό, αφού ο Vision έπεσε νεκρός από τα χέρια του Thanos στο Infinity War, μένει να το δούμε, αφού οι λεπτομέρειες για την πλοκή κρατούνται μυστικές.

Και ενώ είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι όλες οι σειρές της Marvel για την πλατφόρμα της Disney θα αποτελούνται έξι επεισόδια, έγινε η έκπληξη και τελικά μάθαμε ότι το Wandavision… απλώνει και θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για τις 15 Ιανουαρίου.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα ακόμα teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα και αφήνει να εννοηθεί ότι τα πράγματα θα αρχίσουν γρήγορα να στρβώνουν για το αγαπημένο ζευγάρι, αφού η πραγματικότητα τους δεν έχει και τις πιο σταθερές βάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Marvel 2021: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε φέτος

Star Wars: Αυτό είναι το timeline των εξελίξεων για να μην χάνεστε

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ