To Walking Dead έκανε ξεκάθαρη αναφορά στο Breaking Bad
News

To Walking Dead έκανε ξεκάθαρη αναφορά στο Breaking Bad

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Από τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του Walking Dead έχουμε δει πολλά easter-eggs που το συνδέουν με το Breaking Bad. Θυμίζουμε βέβαια ότι και οι δύο σειρές είναι πρότζεκτ και ιδιοκτησία του AMC.

Στο επεισόδιο του Walking Dead που προβλήθηκε την Κυριακή με τίτλο Omega, είδαμε την ιστορία της Alpha, της αρχηγού των Whisperers και το πώς από μια απλή γυναίκα μεταμορφώθηκε σε αδίστακτη δολοφόνο. Από μόνη της η συγκεκριμένη ιστορία μπορούμε να πούμε ότι έχει κοινά στοιχεία με αυτή του Walter White, αλλά ήταν ένα τραγούδι που έκανε και πάλι τη σύνδεση ανάμεσα στις δύο σειρές.

Είναι το Lydia the Tattooed Lady που τραγουδάει η Alpha αλλά και ο άντρας της στη μικρή τους κόρη κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της επιδημίας για να την ηρεμήσουν.

Οι φανατικοί του Breaking Bad θα αναγνώρισαν αμέσως το τραγούδι αφού είναι το ringtone που είχε στο κινητό του ο Todd (Jesse Plemons) και ακούγεται ξανά και ξανά όταν έχει πέσει νεκρός στο φινάλε της σειράς.

Πάμε να θυμηθούμε όμως και μερικές ακόμα αναφορές που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Γκλεν στο δεύτερο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είναι το ίδιο για το οποίο μιλάει ο Γουόλτερ Γουάιτ στο έβδομο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Breaking Bad. Και όπως θα δείτε και στο βίντεο πρέπει να τακτοποιήσει το ζήτημα με έναν τύπο που τον λένε …Γκλεν.

Στο δεύτερο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν ο Ντάριλ ψάχνει τη σακούλα με τα φάρμακα του αδερφού του για να βρει κάτι που θα ρίξει τον πυρετό στον T-Dog. Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα μπλε;

bluesky (1)

Στο δωδέκατο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν ο Ντάριλ λέει στη Μπεθ για ένα σκηνικό από το παρελθόν του και στο μυαλό μας πάει κατευθείαν ο Jesse Pinkman.

jankywhiteguy (1)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ