Το Walking Dead ανανεώθηκε ήδη για την έκτη σεζόν
Movies and TV

Το Walking Dead ανανεώθηκε ήδη για την έκτη σεζόν

Μπορεί ακόμα να μην έχει προβληθεί καν το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου, όμως το AMC δεν έχασε χρόνο και ανακοίνωσε την ανανέωση του Walking Dead και για την έκτη σεζόν.

Τι χρόνο να χάσει δηλαδή, όταν μιλάμε για την σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Αμερική στις ηλικίες 18-49, το αγαπημένο κοινό των διαφημιστών δηλαδή.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι για την 12η Οκτωβρίου όταν και θα μοιραστούμε τα νέα επεισόδια με τους οπαδούς της σειράς σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο πρόεδρος του καναλιού και συνέχισε: «Λίγο πριν την πρεμιέρα, το AMC με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της σειράς και για 6η σεζόν. Ευχαριστούμε τους Robert Kirkman, Scott Gimple, την εξαιρετική παραγωγή και ολόκληρη την ομάδα που φέρνει αυτή τη συναρπαστική ιστορία και τους χαρακτήρες της στη ζωή. Χάρη στην προσπάθεια τους υπάρχει ακόμα πολύ Walking Dead μπροστά μας».

Θυμίζουμε ότι στις αρχές της χρονιάς είχαν γίνει δηλώσεις που προέβλεπαν ότι η σειρά μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το 2020 και ακόμα παραπέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ