Walking Dead: Αυτό είναι το trailer για τα νέα επεισόδια
News

Walking Dead: Αυτό είναι το trailer για τα νέα επεισόδια

Το Walking Dead επιστρέφει στις 28 Φεβρουαρίου για μία ενδιάμεση σεζόν που στην ουσία θα αποτελέσει γέφυρα για τον ενδέκατο και τελευταίο κύκλο. Στα έξι επεισόδια θα δούμε διαφορετικές περιπέτειες που θα εστιάσουν σε ξεχωριστούς χαρακτήρες ανάμεσα στις οποίες την ιστορία του Negan πριν διαλυθούν τα πάντα από τα ζόμπι.

Στο νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Ρόμπερτ Πάτρικ που έρχεται στη σειρά στον ρόλο του Mays αλλά και περισσότερα πλάνα του μασκοφόρου με το όνομα Elijah που υποδύεται ο Okea Eme-Akwar του Cobra Kai.

Φυσικά έχουμε και την κανονική επιστροφή της Μάγκι μετά τη μικρή συμμετοχή της στο φινάλε της 10ης σεζόν, αλλά και τις περιπέτειες του Ντάριλ και της Κάρολ.

Αυτές είναι οι περιλήψεις των έξι επεισοδίων και αμέσως μετά μπορείτε να δείτε το trailer: 

Home Sweet Home” (Episode 17): Η Μάγκι έχει επιστρέψει με μία ιστορία που δεν είναι έτοιμη να μοιραστεί, ακόμα και όταν βρίσκει μπροστά το παρελθόν της. Ο Ντάριλ και η Μάγκι μάχονται ενάντια σε μία αόρατη και άγνωστη απειλή.

 “Find Me” (Episode 18): Μια περιπέτεια του Ντάριλ και της Κάρολ στραβώνει όταν βρίσκουν μία παλιά καλύβα. Ο Ντάριλ επιστρέφει στον καιρό που είχε εγκαταλείψει την ομάδα λίγο μετά την εξαφάνιση του Ρικ και ξαναζεί μια εποχή που μόνο η Αποκάλυψη θα μπορούσε να δημιουργήσει.

 “One More” (Episode 19): Ο Γκάμπριελ και ο Άαρον ψάχνουν φαγητό και προμήθειες για να τα φέρουν πίσω στην Αλεξάνδρεια. Μικρές τραγωδίες οδηγούν σε μεγαλύτερες, με την πίστη να καταρρέει και την αισιοδοξία να δοκιμάζεται.

 “Splinter” (Episode 20): Ο Γιουτζίν, ο Ιεζεκιήλ, η Γιούμικο και η Πριγκίπισσα, αιχμαλωτίζονται και χωρίζονται. Η Πριγκίπισσα παλεύει με τις μνήμες του τραυματικού παρελθόντος της, προσπαθώντας να δραπετεύει με τη βοήθεια του Ιεζεκιήλ

 “Diverged” (Episode 21): Ο Ντάριλ και η Κάρολ φτάνουν σε ένα σταυροδρόμι και χωρίζονται. Ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει μόνος του και οι δυσκολίες όλο και μεγαλώνουν. Θα είναι αυτή η διαδρομή ο λόγος που θα δυναμώσει ξανά τη φιλία τους ή θα μεγαλώσει η απόσταση μεταξύ τους;

Heres Negan” (Episode 22): H Κάρολ φεύγει με τον Νίγκαν ελπίζοντας να μειώσει την ένταση που συνεχώς αυξάνεται. Ο Νίγκαν θυμάται τα γεγονότα που τον οδήγησαν ως εδώ και παίρνει μία σοβαρή απόφαση για το μέλλον του.

https://youtu.be/84mfBecSnQQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ