Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η ταινία του Blade στη Marvel
News

Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η ταινία του Blade στη Marvel

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την Comic-Con του 2019 όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Marvel για την 4η φάση και μαζί της η ταινία του Blade με τον Mahershala Ali στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φυσικά από τότε τα πάντα σταμάτησαν να κινούνται για μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας, αλλά τώρα που έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε ξανά σε μία (ας την πούμε) κανονικότητα ο σχεδιασμός προχωράει.

Έτσι, έχουμε την είδηση ότι η Marvel βρήκε στο πρόσωπο του Bassam Tariq τον άνθρωπο που θα σκηνοθετήσει την ταινία αν και ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας. Ο 34χρονος έχει σκηνοθετήσει το Mogul Mowgli με τον Riz Ahmed ενώ έχει ακόμα στο βιογραφικό του ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους ταινίες.

Το Blade έχει εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε τριλογία με τον Γουέσλι Σνάιπς στον ομώνυμο ρόλο, με τις τρεις ταινίες να κυκλοφορούν πολύ πριν την άνθιση του είδους, το 1998, το 2002 και το 2004. Ο Kevin Feige είχε και ρόλο παραγωγού στην τρίτη ταινία (Blade: Trinity).

Ο Mahershala Ali που είχε ρόλο στο στο Luke Cage του Netflix ήταν αυτός που ήθελε πολύ τον ρόλο με τη Marvel να προχωράει φυσικά σε συμφωνία με τον δύο φορές βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό.

Το πρόγραμμα του MCU για φέτος περιλαμβάνει σε κινηματογραφικό επίπεδο το Shang-Chi που έρχεται τον Σεπτέμβριο, το Eternals τον Νοέμβριο και την τρίτη ταινία του Spider-Man που κυκλοφορεί σε συνεργασία με την Sony τα Χριστούγεννα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ