Τα βρήκαν (προς το παρόν) οι Soundgarden με τη χήρα του Chris Cornell

Roxx |

Ένα πρώτο θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της εξομάλυνσης των σχέσεων των Soundgarden με τη Vicky Cornell έγινε τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε προσωρινή συμφωνία για τους λογαριασμούς της μπάντας στα social media έτσι οι κωδικοί επιστρέφουν στα εναπομείναντα μέλη και το μάνατζμεντ.

«Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί ένα παραγωγικό πρώτο βήμα στη διαδικασία της επούλωσης και του ανοιχτού διαλόγους και οι δύο πλευρές έχουν στόχο να οι λογαριασμοί στα social media να γιορτάζουν τα επιτεύγματα και τη μουσική της μπάντας ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσουν να τιμούν την κληρονομιά του Chris Cornell» αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Kim Thayil, Matt Cameron και Ben Shepherd.

«Μέσα από τις κοινές προσπάθειες μας στα social media και την προσωρινή μας συμφωνία, η οικογένεια μου μαζί με τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, ελπίζουν ότι θα τμήσουν τον Chris και την μουσική του με πηγή τον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη. Όλοι αναγνωρίζουμε τον μεγάλο πόνο που μας προκάλεσε η τραγική απώλεια του Chris και το μονοπάτι στο οποίο μας οδήγησε» τονίζει σε ξεχωριστή της ανακοίνωση η Chris Cornell.

Τα τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα μηνύσεις και δικαστικές διαμάχες για τις δύο πλευρές, με αφορμή τους λογαριασμούς στα social media αλλά κυρίως για τα τραγούδια που άφησε πίσω ο Chris Cornell και αποτελούσαν μέρος του άλμπουμ που ετοίμαζαν οι Soundgarden πριν τον θάνατο.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η θετική εξέλιξη θα ανοίξει το δρόμο για να ακούσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον το τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησαν ως μπάντα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ