Βόμβα στο Guardians of the Galaxy: Η Disney απέλυσε τον σκηνοθέτη!
News

Βόμβα στο Guardians of the Galaxy: Η Disney απέλυσε τον σκηνοθέτη!

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η Comic Con και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί η Disney προχώρησε σε μία κίνηση που βάζει «βόμβα» στα θεμέλια ενός από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της.

Απέλυσε τον James Gunn που είχε γράψει και σκηνοθετήσει τα δύο Guardians of the Galaxy ενώ μόλις είχε ολοκληρώσει το σενάριο για την τρίτη ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2020.

Ο λόγος είναι κάποια προσβλητικά tweets που είχε κάνει ο 52χρονος πριν από πολλά χρόνια και πλέον έχουν σβηστεί. Στα tweets o Gunn έκανε προσβλητικό και χοντροκομμένο χιoύμορ με αναφορές ανάμεσα σε άλλα στο AIDS και την παιδοφιλία. Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

Τις προηγούμενες ημέρες αυτά τα ποσταρίσματα ήρθαν ξανά στην επιφάνεια από μέσα ενημέρωσης συντηρητικού προσανατολισμού και η Disney θέλοντας να προλάβει τις αντιδράσεις προχώρησε στην απόλυση του τονίζοντας στην ανακοίνωση της ότι τα όσα έγραφε είναι αδικαιολόγητα και δεν ταιριάζουν με τις αρχές της.

Ο James Gunn μέσω twitter τοποθετήθηκε λέγοντας ότι αποδέχεται την επιχειρηματική απόφαση που πάρθηκε, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει τόσος καιρός. Τονίζει ότι εκείνη την εποχή είχε υιοθετήσει ένα προβοκατόρικο στυλ στις τοποθετήσεις του, θέλοντας να μιλήσει για θέματα ταμπού, αναγνωρίζει ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και λέει ότι πλέον δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος, έχοντας ωριμάσει.

Ο Gunn είναι ο βασικός υπεύθυνος για την τεράστια επιτυχία των «Guardians» και όποιος αναλάβει τη συνέχεια του πρότζεκτ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να διατηρήσει την ταυτότητα ακέραιη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ