Βόμβα στη Marvel: Επιστρέφει ο Captain America!
News

Βόμβα στη Marvel: Επιστρέφει ο Captain America!

Μία απρόσμενη είδηση έρχεται να ταράξει τα κινηματογραφικά νερά της Marvel, αφού όπως αποκαλύπτει το Deadline ο Κρις Έβανς όχι μόνο συζητά αλλά είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει την επιστροφή του στο MCU.

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από το Endgame όπου και έπεσε η αυλαία της ιστορίας του Captain America, με τον ηθοποιό να είναι ξεκάθαρος τότε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, όμως το «ποτέ μη λες ποτέ» φαίνεται ότι ισχύει 100% στην περίπτωση του.

Η συμφωνία είναι για μία ταινία με ενδεχόμενο και για δεύτερη, όμως δεν διευκρινίζεται αν μιλάμε για σόλο ταινία του Captain America. Το πιο πιθανό είναι να γίνει ότι και με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιουρ, μετά το τρίτο Iron Man, όταν συνέχισε να εμφανίζεται σε άλλες ταινίες όπως το Spider-Man και τα Avengers.

Από την εποχή που είδαμε για τελευταία φορά τον Captain America, η μοναδική ταινία του MCU που προβλήθηκε ήταν το δεύτερο Spider-Man, αφού η πανδημία έβαλε φρένο στον προγραμματισμό.

Θυμίζουμε ότι στο Falcon and the Winter Soldier που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο Disney Plus, ο Sam Wilson που έχει πάρει στην κατοχή του την ασπίδα του Captain America, συνεργάζεται με τον Bucky Barnes (Winter Soldier) σε μία περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Flag Smashers.

Λέτε να φυτευτούν εκεί οι σπόροι της μεγάλης επιστροφής;

Ο Κρις Εβανς υποδύθηκε τον Captain America σε συνολικά επτά ταινίες που τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood.

Marvel 2021: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε φέτος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ