Βόμβα στη DC: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ από το ρόλο του Superman!
News

Βόμβα στη DC: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ από το ρόλο του Superman!

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε τελικά. Ενώ θα ποντάραμε όλα τα λεφτά μας ότι το πρώτο βαρβάτο όνομα που θα φύγει από τη DC θα είναι ο Μπεν Άφλεκ (κάτι που λογικά θα γίνει και αυτό), ο πρώτος που κούνησε μαντήλι ήταν τελικά ο Χένρι Κάβιλ.

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter η οριστική ρήξη ήρθε όταν κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για μικρή συμμετοχή του ηθοποιού στο επερχόμενο Shazam που κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, αλλά οι πηγές της πληροφορίας είναι αξιόπιστες.

Το πρόβλημα στην εμφάνιση του Κάβιλ στο Shazam ήταν καθαρά θέμα προγραμματισμού, αφού είχε άλλες δεσμέυσεις (υπέγραψε πρόσφατα για το Witcher στο Netflix) και πλέον η DC δεν τον υπολογίζει για τα επόμενα πρότζεκτ της.

Θα πρέπει να τονίσουμε πάντως ότι η πηγή του Hollywood Reporter αναφέρει ότι δεν υπάρχουν άμεσα πλάνα για νέα ταινία του Superman έτσι όταν θα έρθει αυτή η ώρα οι εξελίξεις στο κινηματογραφικό σύμπαν της εταιρείας θα είναι ήδη τέτοιες που θα επιτρέψουν την… «αναίμακτη» αλλαγή ηθοποιού.

Ο Χένρι Κάβιλ έκανε ντεμπούτο στον ρόλο του Superman με το Man of Steel και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Οι δύο επόμενες ταινίες (Dawn of Justice και Justice League) δεν μας άφησαν και με την καλύτερη γεύση, αλλά ο ίδιος ήταν πάντα μία εξαιρετική απεικόνιση του θρυλικού ρόλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ