Βόμβα με Peaky Blinders: Τελειώνει η σειρά - Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ταινία
News

Βόμβα με Peaky Blinders: Τελειώνει η σειρά – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για ταινία

UPDATE 19/01: Το Peaky Blinders θα τελειώσει με ταινία

Να και κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα. H ανακοίνωση για την επανέναρξη των γυρισμάτων του Peaky Blinders έφερε μία μεγάλη αποκάλυψη αφού όπως τόνισε ο δημιουργός της σειράς Steven Knight, η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία. Η ιστορία της οικογένειας Σέλμπι όμως δεν θα ολοκληρωθεί αφού σύμφωνα με τον Knight θα συνεχιστεί με άλλη μορφή. Κάτι που χωρίς να διευκρινίζεται πρέπει να είναι μία ταινία Peaky Blinders.

«Μετά την αναγκαστική διακοπή στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, βρίσκουμε την οικογένεια σε μεγάλες δυσκολίες με τα εμπόδια να είναι παντού. Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν από όλες και ότι το φανταστικό κοινό μας θα την αγαπήσει. Μπορεί η σειρά να ολοκληρώνεται όμως η ιστορία θα ολοκληρωθεί με άλλη μορφή» τόνισε ο Steven Knight.

To Peaky Blinders έκανε πρεμιέρα το 2013 και γνώρισε αμέσως μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία αλλά και σε ολόκληρη Ευρώπη, ενώ απογειώθηκε τα τελευταία χρόνια από την προβολή μέσω Netflix.

H σειρά που ακολουθεί την πορεία του Τόμι Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) αποτελεί ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του BBC, ενώ η πέμπτη σεζόν έκανε πρεμιέρα πίσω στον Αύγουστο του 2019. Με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη ξανά, η έκτη και τελευταία σεζόν αναμένεται μέσα στο 2021 και φυσικά πλέον περιμένουμε διευκρινίσεις για τον τρόπου που θα συνεχιστεί η ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: 

Μέγας Αλέξανδρος: O δημιουργός του Vikings ετοιμάζει σειρά που θα γυριστεί στην Ελλάδα!

Βόμβα στη Marvel: Επιστρέφει ο Captain America!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ