Τι παίζει με τη φημολογούμενη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο;
News

Τι παίζει με τη φημολογούμενη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο;

Τι έγινε ρε παιδιά; ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Σε δελτίο τύπου του υπουργείου τουρισμού με ημερομηνία 10/05 αναφέρεται ότι τον Ιούλιο θα παίξουν στο Ηρώδειο οι Foo Fighters!

Και ότι μάλιστα αυτή η εμφάνιση θα γίνει στο πλαίσιο της σειράς μουσικών-ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ “Landmarks Live in Concert”.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα και σύμφωνα με πληροφορίες του Roxx το ενδεχόμενο έλευσης των Foo Fighers είναι υπαρκτό η υπόθεση όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη αν και όχι αδύνατη. Όπως και να χει θα έχουμε λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

Οι Foo Fighters πάντως θα βρίσκονται στην Ευρώπη τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου με τέσσερις προγραμματισμένες εμφανίσεις.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στις 10 Ιουλίου στο Ηρώδειο θα γυριστεί το επεισόδιο της σειράς. Μένει να δούμε με ποιόν.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του υπουργείου πολιτισμού:

Την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκαν στο Υπουργείο εκπρόσωποι της Αμερικανικής παραγωγής της σειράς μουσικών-ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ “Landmarks Live in Concert”, που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο PBS στην Αμερική με περισσότερους από 200 εκατομμύρια θεατές.

Συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής City Drive Group , κ. Daniel Catullo μαζί με τους συνεργάτες του από τις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εκπομπή- αφιέρωμα που ετοιμάζουν για την συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος Foo Fighters στο Ηρώδειο τον ερχόμενο Ιούλιο και ζήτησαν από την Υπουργό τη συμβολή της στο ταξιδιωτικό σκέλος της εκπομπής για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας και των ομορφιών της, και για το οποίο προγραμματίζονται γυρίσματα.

Η κα Κουντουρά τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την Ελλάδα για το αφιέρωμα.

Παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αθήνας και της Αττικής για αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και θεματικά τουριστικά προϊόντα όλο το χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική ανάπτυξη του city-break.

Επίσης, τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή και παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που προσφέρει άπειρες επιλογές σε τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες και μοναδική φιλοξενία.

Το αφιέρωμα προγραμματίζεται να προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο στις ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ