Οι Black Sabbath θα βγάλουν κι άλλο άλμπουμ
News

Οι Black Sabbath θα βγάλουν κι άλλο άλμπουμ

Μπορεί όλοι μας να νομίζαμε ότι το 13 έκλεισε (τουλάχιστον δισκογραφικά) το κεφάλαιο Black Sabbath, αλλά όπως αποκάλυψε ο Ozzy Osbourne στο βρετανικό Metal Hammer, η μπάντα θα ηχογραφήσει ένα ακόμα άλμπουμ και θα βγει ξανά σε παγκόσμια περιοδεία.

«Η εμπειρία με τους Sabbath αυτή τη φορά ήταν πολύ καλή. Κάναμε φίλους, δεν χάσαμε χρόνο, είχαμε να κάνουμε μια δουλειά και την κάναμε. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Έτσι θα ηχογραφήσουμε άλλο ένα άλμπουμ και θα κάνουμε μία τελευταία περιοδεία.

Όταν τα πράγματα ηρέμησαν λίγο μετά τις τελευταίες συναυλίες μας, αρχίσαμε να συζητάμε την ιδέα γιατί αυτό μας ρωτούσαν συνέχεια. Είπα στη Sharon, “τι συμβαίνει;”, γιατί αν δεν συνεχίζαμε με τους Sabbath ήθελα να αφοσιωθώ στα δικά μου πράγματα. Μου είπε ότι θα το κοίταζε.

Τρεις εβδομάδες μετά την ρώτησα ξανά και μου είπε ότι το ψάχνει ακόμα. Της είπα ότι δεν είμαι 21 πια και ότι αν το κάνουμε δεν θέλω να φτάσω τα 70. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας. Έκανε τα τηλεφωνήματα που έπρεπε και μου είπε ότι η εταιρεία θέλει κι άλλο άλμπουμ. Πιστεύω ότι θα έχουμε ξανά μαζί μας τον Rick Rubin».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα λέει ο Ozzy, η δουλειά για το άλμπουμ θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2015.

«Πολλά εξαρτώνται από τις θεραπείες του Tony Iommy, αλλά θα ξεκινήσουμε την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα ηχογραφήσουμε στην Αγγλία ή το Λος Άντζελες, αλλά θα πέταγα και στο φεγγάρι για να το κάνω».

Αυτά λοιπόν ήταν τα πολύ καλά νέα από το στρατόπεδο των Black Sabbath. Καλά δεν θα ήταν να έβρισκαν και μία φόρμουλα συνεργασίας με τον Bill Ward έτσι ώστε η μπάντα να ολοκληρώσει τον τεράστιο κύκλο της όπως ακριβώς τον άρχισε;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ